Pluspunten
Fijne klantenservice. Goede producten. Groot assortiment.
Pluspunten
Top service geweldig verzorgd top kwaliteit
Pluspunten
Een spoedige afhandeling
Pluspunten
Supernette levering! Bikini werd heel snel omgeruild! Superservice!
Pluspunten
Goed assortiment Goede service
Pluspunten
Snelle levering, binnen een dag, duidelijke mail als retour binnen is, mail van medewerker dat artikel helaas niet op voorraad is; zo weet je zeker dat je vraag duidelijk over is gekomen, mooi ingepakt
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Webshop met grotere maten
VerbeterpuntenChatfunctie?
Pluspunten
Delivered on time and right size model
Pluspunten
Goede producten, goede service, goede verpakkingsmaterialen
Pluspunten
Prettig personeel. Goed afhandeling van de bestelling. Fijne website
Pluspunten
prima!
Verbeterpuntenminder nieuwsbrieven graag! Het zijn er wel wat teveel nu.
Pluspunten
erg mooie modellen, informatie over levertijd altijd correct, snelle reactie op chat
VerbeterpuntenHet moeten betalen voor het retour sturen zou niet hoeven.wij hebben over luxe merken en bij luxe merken hoort klantservice vind ik- het retour sturen valt daar onder.
Pluspunten
vraag correct afgehandeld via de mail. zorg besteed aan de verpakking/levering
Pluspunten
Persoonlijke aangedacht, goed advies, snelle leveringen, goede kwaliteit. Blij dat ik, ondanks mijn grote cupmaat, mooie bhs kan kopen!
Pluspunten
Mooie en correcte aflevering van de bestelling.
VerbeterpuntenHet is lastig om thuis de goede maat bh te bepalen. Ook al is er wel wat hulp. De BH was te wijd en de cup bedekte toch niet zo goed. In de omschrijving staat niet overal dat het om een voorgevormde bh gaat of juist niet.
Pluspunten
Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en snel en netjes verpakt geleverd.
Pluspunten
Klantvriendelijk, mooie verpakking, goede site
VerbeterpuntenSnelheid waarmee een pakketje wordt geleverd, gratis retourneren