Pluspunten
Snelle levering, met zorg verpakt! Goede telefonische bereikbaarheid en advies.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Overzichtelijke website. Prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Regelmatig een kortingsactie.
Pluspunten
Bij elke webbestling een prachtig citaat in het pakketje.
Pluspunten
Snelle levering Goede service
Pluspunten
Snelle levering, producten waren perfect ingepakt. Heel erg netjes!
Pluspunten
Snelle levering, en waar nodig een goede communicatie via de telefoon
VerbeterpuntenCollectie verder uitbreiden
Pluspunten
Snelle service. Pakketje kwam in een mooie verpakking.
Pluspunten
Keurige levering
VerbeterpuntenNog Geen verbeter punten tot dusver
Pluspunten
Mooi ingepakt
VerbeterpuntenLatere levering zonder dat hier over gecommuniceerd werd.
Beste Tos, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik heb het even voor je nagekeken en in het systeem zie ik inderdaad dat je bestelling 2 dagen later is verstuurd. Ik wil je graag onze excuses aanbieden voor deze vertraging. Helaas is deze vertraging niet direct zichtbaar geweest. Nogmaals onze excuses. Ik hoop dat je bestelling helemaal naar wens is, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Goede communicatie over bestelling en verzending. Bestelling mooi verpakt.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Duidelijke informatie, leveringstermijn zoals aangegeven. Fijn dat het pakketje niet bij je buren wordt aangeboden als je zelf niet thuis bent!
VerbeterpuntenWat kleine puntjes op de website mogen veranderen
Pluspunten
Kleding was mooi verpakt.aandacht aan besteed.
Pluspunten
Houden zich aan afspraken, toegangelijk
VerbeterpuntenLevertijd. Soms is er een levertijd van 2-5 dagen.
Communicatie en flexibiliteit
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik heb het even nagekeken en ik zie dat wij niet op de juiste manier met je gecommuniceerd hebben over de status van je bestelling. Ik wil je hier nogmaals onze excuses voor aanbieden. Ik zie dat er ook contact is geweest over het versturen van de bestellingen. Het is voor ons helaas niet mogelijk om meerder bestellingen samen te versturen. Dit komt omdat wij met een automatisch systeem werken. Het systeem ziet niet dat er meerder bestellingen door één persoon zijn geplaatst. Onze excuses voor het ongemak. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snel en zeer nette verpakking van luxe badkleding en lingerie top service
VerbeterpuntenKeep up the good work!
Pluspunten
Snel en goed
Dit bedrijf heeft haar administratie niet op orde. Binnen 7 maanden 2 bestellingen niet geleverd kunnen krijgen en ook geen enkel initiatief tonen. Geen bericht, helemaal niks. Als klant moet je zelf maar contact opnemen wanneer de bestelling uitblijft. Een vriendelijk mailtje met sorry wordt verstuurd en een in hun ogen fanatische tegemoetkoming bij de bestelling van een ander lingeriesetje. Een tegemoetkoming die vervolgens iedere andere klant ook krijgt per mailing. Je wordt gewoon voor de gek gehouden. Als klant wordt je niet serieus genomen, je bent hier een nummer en staat het jou niet aan, jammer dan. Aan klantenbinding wordt hier niet gedaan. Typerend voor dit bedrijf is dat men wel in staat is om je account binnen 30 minuten te verwijderen maar tot het leveren van een bestelling is men niet in staat. Een andere leverancier was gelukkig snel gevonden. Annadiva, nooit meer.
Beste Bertwin, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het natuurlijk ook heel erg vervelend als artikelen niet meer leverbaar zijn, helaas zijn wij hierin sterk afhankelijk van onze leveranciers. Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en worden zeker serieus genomen. We doen onze uiterste best om al onze klanten goed en snel op de hoogte te houden over de status van de bestelling. We geven onze klanten dan ook de mogelijk om een nieuwe bestelling te plaatsen met een tegemoetkoming, wat los staat van eventuele kortingsacties. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
snelle levering en mooie spullen
Verbeterpuntenwel duur en er mag meer korting en acties zijn
Pluspunten
Gezien ik pas 1 keer besteld heb bij Annadiva vind ik bovenstaande sterren moeilijk aan te geven. Wat ik wel kan zeggen is dat het product prima is, tijdig geleverd in een goed verpakking. Ik ben er dus tevreden over.
Verbeterpuntentot zover geen maar dat is ook gebaseerd op het feit dat ik pas 1 keer heb besteld.
Pluspunten
Snelle verwerking
Pluspunten
Toegankelijk, perfecte pasvorm. Past gewoon
VerbeterpuntenNiet