Pluspunten
Mooie verpakking! Snel binnen, leuke kortingsbonnen zaten erbij.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooie producten, uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenReactie tijd e-mails
Beste Tieke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik heb het even voor je nagekeken. Er is contact geweest met mijn collega over je retour. We hebben het artikel retour ontvangen zonder de scanlabels aan het artikel. Het is voor ons op deze manier niet mogelijk om het artikel retour te scannen. Ik zie dat mijn collega via de mail contact met je heeft gehad over de oplossing. Ik hoop dat het zo duidelijk is voor je, mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
snel, goed en verzorgd
Verbeterpuntentrack en tracé werkt niet
Pluspunten
Prettig dat een bestelling ook in de winkel op te halen is. Kan je het gelijk even passen, maar dan moet je wel in de buurt van Nijmegen wonen.
Pluspunten
Snelle ne betrouwbare levering. Retourzenden geen probleem.
Pluspunten
Snelle bezorging, overzichtelijke site en genoeg foto's van de producten.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn erg hoog.
Pluspunten
Alles duidelijk te vinden op het internet. Alles klopte, binnen de beloofde tijd verstuurd. (en ontvangen)
Pluspunten
Bh besteld gepast in de winkel eerlijk geholpen door medewerker pasvorm was niet goed. Er was geen andere maar beschikbaar helaas kregen geld terug. Eerlijkheid vind ik erg belangrijk komt hier zker terug .
Pluspunten
Snel, doen wat ze beloven, zending ziet er meer dan netjes en verzorgd uit
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Snelle bezorging, mooie verpalking
Pluspunten
Reageren snel en altijd gastvrij!
VerbeterpuntenHelaas hadden ze een van de bestelde bh's niet meer.
Pluspunten
Snelle levering, zeer netjes verpakt in een mooi doosje met gratis proefmonsters. Ik was aangenaam verrast.
Pluspunten
Mooie producten tegen n goede prijs en fijne service!!!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Prettige hulp en advies gekregen bij bellen toen een maat niet goed zat. Fijn!
Pluspunten
Snelle levertijd en product is goed beschermd verpakt (in een stevig doosje)
Pluspunten
Mooi ingepakt en snelle levering
Pluspunten
Positief is dat alles bij mijn vorige bestelling goed verlopen is. Ik was dus zeer positief. Over deze bestelling en ook de afhandeling daarvan ben ik verre van tevreden.
VerbeterpuntenCommunicatie en het erkennen van fouten.
Beste Yvonne, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik begrijp dat er iets niet goed is gegaan met het bestellen van de juiste maten. Ik snap dat dit heel erg vervelend is. De leverancier van deze merken heeft de maatvoering aangepast, dit is niet onze keuze geweest. Maar we communiceren dit op meerdere manieren op onze website. Zo wordt dit bij ieder artikel waarbij dit van toepassing is aangegeven en kun je door klikken voor meer informatie. We nemen persoonlijk contact met je op om het verhaal van de maatwijziging aan je uit te leggen. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Ze denken mee in mogelijkheden ipv in belemmeringen. Erg prettig!!!
Pluspunten
Voor de eerste keer als man lincherie besteld bij deze onderneming, bestelling gedaan als cadeau voor mijn vrouw. Geen problemen of onduidelijkheden tegen gekomen, voor een man is alles zeer begrijpelijk en duidelijk te vinden. Het positieve is ook dat wat op de site staat in voorraad is en direct geleverd is, heb met andere site's daar toch wel meerdere keren mijn hoofd gestoten. Het is fijn om op deze manier je bestelling probleemloos te kunnen doen en zeker voor herhaling vatbaar.
VerbeterpuntenIk zou het op dit moment niet kunnen verzinnen.
Pluspunten
Goede hulp bij vragen
VerbeterpuntenOrders beter checken zodat deze niet meer fout kunnen zijn
Pluspunten
bestelling word altijd netjes en snel bezorgd, ook de klantenservice afdeling is heel vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Goede communicatie over wanneer het pakket verstuurd wordt en wanneer je het kunt verwachten.
VerbeterpuntenEr stond op de site dat je korting kreeg bij het maken van een account, maar dit heb ik uiteindelijk niet meer terug gevonden en dus ook niet gekregen.