Pluspunten
Zeer snel en klantvriendelijk!!! Aanrader voor iedereen!!
VerbeterpuntenGeen enkele je wordt gewoon echt persoonlijk geholpen aanrader voor iedereen!!!
Pluspunten
Fijne website, ruim assortiment.
VerbeterpuntenSnellere levering. Mogelijkheid tot afhalen.
Pluspunten
Pluspunten
geleverde artikelen zijn goed
Verbeterpuntencommunicatie verloopt te langzaam elke keer zijn er artikelen niet verkrijgbaar/kadokorting vervalt dan of je krijgt een nieuwe bon(waardoor je weer eerst opnieuw moet bestellen)
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. De afgelopen periode is het erg druk geweest. We hebben dan ook onze uiterste best gedaan om alle mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. Ik snap dat het heel erg vervelend is als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn. In de levering van onze artikelen zijn we sterk afhankelijk van onze leveranciers. Ook voor de leveranciers is het top drukte geweest de afgelopen tijd. Zodra wij hierover bericht krijgen vanuit de leverancier nemen we contact op met de klant. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Ruime keuze, snelle overzichtelijke afhandeling. Erg prettig om via Afyerpay te kunnen afrekenen.
VerbeterpuntenKan ik bij 1 bestelling nog niet bedenken. Bij deze bestelling is alles prima verlopen
Pluspunten
Mooie website en prachtig divers aanbod
Verbeterpunten-
Pluspunten
Erg netjes verpakt. Echt een cadeautje voor jezelf!
Pluspunten
Keurig en mooi verpakt en snel geleverd !
Pluspunten
Er was een fout met de verzending gemaakt en voordat ik er achter kwam had ik al een email van jullie bedrijf. Goed opgelost.
VerbeterpuntenHelaas was het produkt niet naar mijn wens. Ik had besteld via webwinkel en heb de spullen teruggebracht bij de winkel in Nijmegen.\ Daar heb ik een ander produkt gekocht. Helaas kon het niet verrekend worden, dit vind ik erg jammer.
Pluspunten
Snelle bezorging
Pluspunten
Ben niet de kleinste altijd goed advies. Om er in lin lingerie en badkleding toch goed uit te zien
Pluspunten
zeer uitgebreide website met hele goede beschrijving van lingerie. Zelfs een zeer uitgebreide uitleg bij de aanschaf van een sport bh. Super!
Pluspunten
Ik heb een bij besteld en deze in een mooie verpakking geleverd gekregen.
VerbeterpuntenDe bh is niet geleverd op een moment dat ik thuis was. Dit kon ik niet aangeven. Daarom zijn de postbodes twee keer voor niets gekomen.
Pluspunten
Snelle levering. Makkelijk retoueneren.
VerbeterpuntenAssortiment uitbreiding
Pluspunten
Snelle levering en mooi verpakt!
Pluspunten
Alles is bespreekbaar als het om bestellen en retourneren gaat, persoonlijke aandacht en erg aardige medewerkers.
VerbeterpuntenEigenlijk kan ik niets noemen.
Pluspunten
Alles staat duidelijk op de site en het wordt goed en netjes ingepakt. Een cadeautje voor jezelf
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Mooie lingerie en badkleding.
VerbeterpuntenHeb een bestelling geplaatst op 22 juli 2016 met afterpay. in eerste instantie kreeg in helaas pas na twee weken te horen dat de bestelde bh niet meer leverbaar was. (Inmiddels had ik al een mail met verzoek tot betaling ontvangen. ) ok de bh en de biibehorende slip geannuleerd. Nu wachten op de bestelde bikini 5 tot 10 wekdagen was de vermelding. Inmiddels weer een mail van afterpay ontvangen met verzoek tot betaling. AFTERPAY .... Betalen na ontvangst.... Omdat ik op 12 augustus nog steeds niks hadontvangen gemaild met ANNADIVA helaas mijn bestelling kon nog niet worden geleverd. Op 18 augustus kreeg ik een herinnering van afterpay en als ik niet binnen 14 dagen betaal een boete Hier word ik dus echt niet blij van Ik heb nog niks ontvangen alleen herinnering tot betaling. inmiddels heb ik de bikini ontvangen en vandaag zal ik dan ook de rekening betalen. Maar beste annadiva ik zit niet te wachten op een dreiging van afterpay hopelijk kunnen julllie hier iets aan veranderen