Pluspunten
Behulpzaam, klantvriendelijk en meedenkend.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Assortiment goed.
VerbeterpuntenLangere levertijd dan andere postorders. Retour zenden niet gratis. Terugbetaling duurt veel te lang.
Beste Lia, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Voor het hoogseizoen begint zorgen we dat er voldoende voorraad is van de collectie, door de drukte is het zo dat artikelen nabesteld moeten worden bij de leverancier. In de levering hiervan zijn wij sterk afhankelijk van onze leveranciers. Het is op dit moment nog niet mogelijk om het retour sturen van een bestelling gratis te maken. We bieden onze klanten daarom twee opties. Via PostNL voor €6.95 of via Kiala voor €1.95. Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk is. Voor de terug betaling staat wettelijk een termijn van 14 dagen. Terug betalingen worden altijd binnen dit termijn verwerkt. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle en zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling. Erg netjes ingepakt verzonden, prettig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik kreeg perongeluk een beschadigd artikel geleverd en binnen no time werd dit goed opgelost.
Pluspunten
Snelle levering en een van de weinige met grootte maten sport bh.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Pakje is perfect verzorgd. Zeer snelle levering. Ben zeer tevreden over het product.
VerbeterpuntenBeter letten op de bezorgtijden die vermeld kunnen staan in de order. Dat ging helemaal mis. Telefoniste kletst maar wat. Eerst zei ze dat het pakje bij uw bedrijf zou worden vastgehouden tot de datum van verzending die vermeld staat op de order, later toen ik bij track&trace zag dat het tóch te vroeg verstuurd was zei ze dat het bij de post zou worden vastgehouden, dit bleek niet het geval. Dit is erg slordig. Ik was niet thuis, maar gelukkig had ik een attente buurvrouw die de post onderschepte.
Beste Ans, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk heel erg vervelend als het pakketje niet op de gewenste tijd wordt bezorgd, onze excuses hiervoor. We hebben over deze situatie een klacht bij PostNL neergelegd en hopen dat dit in de toekomst niet meer mag gebeuren. Veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
De verzending neemt wat veel tijd, plusminus een week onderweg.
Pluspunten
Levering zoals afgesproken! Top.
Pluspunten
Na telefonische communicatie, mijn levering spoedig ontvangen.
VerbeterpuntenIk had 2 bikini's besteld en beiden zouden met 3-5 dagen geleverd worden. Na ruim een week gebeld. Bleek één bikini besteld te zijn door jullie. Omdat ik op vakantie ging, die afbesteld en de andere net op tijd binnen gekregen. Misschien handig om dit te communiceren met de klant.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk heel erg vervelend als een artikel een langere levertijd heeft. Zodra dit bij ons bekend is wordt er contact opgenomen met de klant. Helaas zijn wij hierin sterk afhankelijk van onze leveranciers. Ik hoop dat de andere bikini helemaal naar wens is, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Goede service, veel keus
VerbeterpuntenSnellere levering, gratis retour zenden
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van het artikel en goede foto's op de site
Pluspunten
Snelle, keurig verpakte levering! De mogelijkheid om te betalen via afther-pay is ook erg makkelijk.
Verbeterpunten1 woord slechte
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het heel erg vervelend om te horen dat je het plaatsen van een bestelling bij Annadiva niet als positief hebt ervaren. Je geeft in deze review niet echt duidelijk aan welke verbeterpunten je aan ons door wil geven. Wij zouden het fijn vinden om alsnog welke verbeterpunten je voor ons hebt zodat wij hiermee aan de slag kunnen. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Ik had 2 bikini's besteld waarvan 1 te groot was, toen hebben ze hem via de telefoon netjes voor mij apart gehouden aangezien het via Kiala een paar dagen duurt met retour sturen
VerbeterpuntenIk denk als ze een antwoordnummer via post nl nemen mensen vaker lingerie bestellen, terug sturen kost nu €1,95 en duurt een paar dagen, als je onzeker bent over de maat weerhoud dat je denk ik toch
Pluspunten
Telefonisch netjes, kort krachtig te woord gestaan. De bikini was netjes en zorgvuldig verpakt, een cadeautje om te ontvangen.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid
Pluspunten
De verpakking is echt een kadootje!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Uitgebreide collectie met mooi merken en Snelle levering
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goede communicatie. Kennis over product. Mogelijkheid van passen in de winkel.
Verbeterpunten-