Pluspunten
Ik heb via internet besteld, maar alles is duidelijk en overzichtelijk.
Pluspunten
Duidelijke beschrijving bij het artikel. makkelijk te bestellen en vlotte levering
VerbeterpuntenJammer dat een pakketje toch wordt afgegeven bij de buren als je niet thuis bent. Ik haal het dan liever bij een ophaalpunt op.
Pluspunten
Afgesproken levertijd werd ook gerealiseerd.
VerbeterpuntenIn aanbiedingsmail stond aangegeven dat er getekend moest worden voor het pakketje. Echter het pakketje is bij de buren afgegeven. Puntje voor TNT is dit.
Pluspunten
Goede service. Denken met je mee. Niets us te veel. Spullen mooi verpakt.
Pluspunten
Pluspunten
Echt een TOP service!! Ik had een bh besteld die bij de leverancier niet te krijgen was. Heb een andere bh mogen uitkiezen met 10% korting!! Plus een snelle levering, ik ben DIK tevreden!!!
VerbeterpuntenGeen!!
Pluspunten
Online shop is perfect, alles netjes verzorgt, op tijd en netjes verzorgt en ingepakt
Pluspunten
Een hele grote collectie van Prima Donna Toen ik belde met de vraag waar mijn bestelling bleef werd direct alles in het werk gezet om te achterhalen en te versturen!
Pluspunten
Op tijd geleverd
Pluspunten
Veel vertrouwen in de klant, zo als After Pay
Pluspunten
Mooie producten, leuk verpakt
VerbeterpuntenNiks alleen voor mij was het balen dat het de dag voor mijn vakantie bezorgd zou worden maar dat toevallig PostNL 1 dag vertraging had
Pluspunten
Super kwaliteit
Pluspunten
Mooie kortingen op artikelen, ruim aanbod.
VerbeterpuntenKosten voor retourneren en ruilen is echt niet meer van deze tijd. Door een voorraadfout heb ik broekjes moeten terugsturen omdat ik de set niet compleet kom maken, dat kost me dan mooi ff 2 euro voor een fout aan jullie kant.
Beste Wieteke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Voor ons is het helaas nog niet mogelijk om het retour sturen van pakketjes gratis te maken. Op het moment dat wij een artikel niet aan je kunnen leveren en je bent daardoor verplicht andere artikelen retour te sturen dan willen wij deze kosten graag aan je vergoeden. Onze excuses dat dit niet gebeurt is. We nemen hier persoonlijk contact met je over op. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle service vooral retourneren op basis van het omruilen voor een andere maat.
Pluspunten
Neemt de tijd voor je, maakt het persoonlijk en denkt mee vanuit het perspectief van een klant
VerbeterpuntenHet retourneren gemakkelijker maken
Pluspunten
Mooi ingepakt, mooi product
VerbeterpuntenIk zou het persoonlijk fijn vinden als het pakketje ook bij de buren afgeleverd had kunnen worden.
Pluspunten
Mooie en kwalitatief goede artikelen!
VerbeterpuntenEerder reageren als er iets uitverkocht is, zodat je als klant niet extra lang op je spullen wachten en ee zelf achteraan moet en dan te horen krijgt dat je bestelde artikel is uitverkocht. Verkomen teleurstelling....
Pluspunten
Komt gemaakte afspraken na.
Verbeterpuntensneller reageren op vragen per e-mail
Pluspunten
Vlugge verzending..
Pluspunten
betrouwbarenlevering in mooie verpakking
Pluspunten
Super snelle leveribg