Pluspunten
Leuk verpakt, voelt als een cadeautje wat je open maakt!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Perfecte snelle levering, keurig met aandacht verpakt, kreeg een cadeautje thuis.
Pluspunten
Prima spullen, snelle levering.
Pluspunten
Het was heel fijn dat er meegedacht werd qua maat.
VerbeterpuntenBij het tel. Contact door mij nadat ik eerst een mail had gehad werd er aangegeven dat de maat die ik besteld had er niet meer was, maar ze gaven niet aan welke ik dan nog wel had kunnen nemen. Dat was jammer. Daarna mailde iemand mij dat de maat die ik dan zou kunnen proberen er toch nog was. Via de mail gevraagd die te sturen en hij past prima. Dus de communicatie qua maat kan nog verbeteren.
Pluspunten
Geen.Was eerste en laatste bestelling.
VerbeterpuntenWas tel.slecht bereikbaar. 2x 10 min.in de wacht gezeten. Pas bij 3e poging kreeg ik iemand aan de lijn. Email verkeer ook slecht. Kreeg wel mailtje dat het druk was maar antwoordmailtje niet op gewacht.( heb gebeld). Bestelde bikini kreeg ik na 2 weken pas ipv volgende dag. Dat wil je midden in de zomer niet!!
Beste Edith, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Op dit moment is het inderdaad erg druk, dit vanwege het hoogseizoen. We doen dan ook onze uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan. Ik zie dat er contact is geweest over je bestelling. Wij vinden het ook erg vervelend dat je bestelling vertraging heeft opgelopen, onze excuses hiervoor. Ik hoop dat je bikini helemaal naar wens is, veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Bikini topje paste perfect!
Pluspunten
Duidelijke site met veel keus. Bestelling werd snel geleverd en bovendien was m'n tankini netjes ingepakt. Als een cadeautje met een leuk kaartje erbij.
Pluspunten
Snelle levering mooi en netjes in gepakt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Aandacht voor alle aspecten van de bestelling.
Pluspunten
ik kreeg wat ik besteld had en het paste mij ook nog. Verder ken ik dit bedrijf niet. Ik koop zelden online
Verbeterpuntenik kwam bij toeval op uw site, dus wellicht kunt zichzelf nog iets beter profileren.
Pluspunten
Jammer dat op de website staat dat het artikel op vororaard is en dat de levering geschiedt binnen 2-5 werkdagen, maar dat dit niet het geval was. Het zelf gemaild, geen reactie, en 2 x moeten bellen. Uiteindelijk is het wel binnen de 5 werkdagen geleverd en was het totaal naar tevredenheid
VerbeterpuntenSneller reactie naar aanleiding van email en bellen
Pluspunten
De verpakking met onder andere de leuke teksten laten zien dat er aandacht aan is besteed.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Bestelling werd mooi ingepakt en keurig afgeleverd. De doos zag er van de buitenkant al mooi uit.
VerbeterpuntenBij het bestellen kreeg ik bij het kiezen voor de bezorgwijze tevens de keuze binnen welk tijdvak PostNL zou komen bezorgen. Aangenaam verrast koos ik voor het eerstvolgende moment (die automatisch aangevinkt stond). Dit bleek echter niet haalbaar en kwam een dag later, zonder dat er werd gemeld dat het later zou zijn. In dit geval maakt het niet uit, maar stel dat ik perse morgen iets in huis moet hebben, daar qua bezorgmoment voor kies en het niet gehaald kan worden, zonder dat ik daarover geïnformeerd zou worden, zou dat een reden zijn om bij een andere website te bestellen. Dat geld ook voor het niet gratis retourneren, erg jammer. Gelukkig is het een klein bedrag dat je zelf moet betalen, maar toch.
Pluspunten
betrouwbaar, netjes
Verbeterpuntencommunicatie, 4 dagen wachten op antwoord mail, wegens drukte, had geen bevestigings mail van order en betaling gehad. product wel geleverd en binnen aangegeven tijd
Beste Corine, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We zijn ons ervan bewust dat het op dit moment langer duurt voor we ieder mailtje kunnen beantwoorden, onze excuses hiervoor. We gaan dit meenemen en naar een passende oplossing zoeken. Ik hoop dat je bestelling naar wens is, veel plezier ervan!
Pluspunten
Alles werd goed gecommuniceerd
VerbeterpuntenLevering duurde lang vond ik. En op de site stond dat de artikelen die ik wilde gewoon op voorraad waren maar dat bleek helemaal niet zo te zijn!
Beste Anneke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk heel erg vervelend als een bestelling een langere levertijd heeft, onze excuses hiervoor. Op het moment dat wij deze melding ontvangen vanuit de leverancier nemen we contact op met de klant. Helaas was ook dit voor ons niet eerder duidelijk. Mocht ik je nog ergens bij kunnen helpen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snell levering. Wat ik heb besteld, zat gelijk goed! Mooie kwaliteit ook. Geen retour gehad
VerbeterpuntenMisschien meer voorraad. Soms was mijn maat er niet meer.
Pluspunten
snelle levering en netjes verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goede service, heldere communicatie en prachtige producten! Het voelt als een cadeautje om het pakket uit te pakken.
VerbeterpuntenVerzending Kiala 1,95. Ik zou de producten dan 2,- duurder maken en de verzending gratis. Oogt klantvriendelijker.