Pluspunten
Ik kon via afterpay betalen, ideaal. Heb de spullen via de winkel geretourneerd en uiteindelijk in de winkel zelfs nog geslaagd voor een bikini.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Over de verpakking: wat een cadeautje om een pakketje van jullie te krijgen!
Pluspunten
Persoonlijk en snel je bestellingen binnen. Super fijn!!!
VerbeterpuntenZelf geschreven briefje was leuker
Pluspunten
Kwaliteit in lingerie en badmode en toch redelijk betaalbaar. Heel veel keus en ook voor grotere maten.
VerbeterpuntenMijn bestelling van twee Bh's was volgens de site op voorraad en toch had ik deze twee weken later nog niet in huis. Zelf contact opgenomen waarbij bleek dat een van de Bh's besteld moest worden. De bestelling kwam toen nog diezelfde week. Ik ben nog wel terug gebeld met de vraag of ik de Bh die er wel was meteen wilde hebben. M.i. zou Annadiva de klant daarvan op de hoogte moeten brengen van een vertraging, maar verder werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en werd ook een retour snel en netjes afgehandeld.
Pluspunten
Snelle service, mooi verpakt en duidelijke communicatie. Fijn dat ook bikini's in grotere cupmaten door jullie worden verkocht die én leuk er uit ziet én prettig past. Voor een leuke prijs.
VerbeterpuntenMoeilijk te vinden!
Pluspunten
Mijn bikini is in een hele mooie doos aangekomen
VerbeterpuntenAls er een storing is voor een paar dagen, even op de site vermelden of een mail sturen. Ik wist niet dat mijn pakketje nu 3 dagen later zou komen.
Beste Esther, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het klopt inderdaad dat we een kleine storing op de website hebben gehad. Onze excuses dat je hier geen bericht van hebt mogen ontvangen. Ik hoop dat je bestelling helemaal naar wens is, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Mooie producten, netjes verpakt, snel geleverd, zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenVia de mail zijn ze helaas wat slechter bereikbaar, via de Facebookpagina wordt wel vrijwel direct gereageerd. Werd wel aangegeven dat het erg druk was dus dat was wel heel netjes opgelost.
Pluspunten
Producten worden netjes verpakt geleverd en zijn van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenSnellere levering. Moest erg lang wachten op mijn swimwear en daardoor nog niet kunnen dragen.
Pluspunten
Ik heb online besteld. En alles is keurig geregeld
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Mooi ingepakt met zorg
Pluspunten
Mooie selectie beha's en bikini's voor grotere borsten. Op de site kan je makkelijk zoeken op maat. Ik slaag altijd. De bestelling wordt altijd mooi ingepakt, je krijgt echt een kadootje.
Pluspunten
Duidelijke info mbt artikel zoals extra info mbt maat afwijking. Levering mooi verpakt/luxe doos. Leveringstijd zoals aangegeven. Achteraf betalen mogelijk. Alles bij elkaar is mijn ervaring TOP!
Pluspunten
Goede verpakking
VerbeterpuntenDuur. Levering traag. De dag na ik besteld heb geven jullie 10% korting, maak jullie daar op attent. Maar ik krijg de korting niet. Had ook kunnen annuleren en opnieuw kunnen bestellen.
Beste Petra, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij begrijpen dat het natuurlijk erg vervelend is, maar de actie met de 10% korting was alleen die dag geldig vanwege een eerdere storing op onze website. Het is voor ons niet mogelijk om deze korting achteraf te verrekenen of aan te bieden voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Goede en snelle service!
Pluspunten
Zeer nette afhandeling !! goede communicatie zodat je weet hoe of wat. een goed bedrijf/website waar ik zeker nog meer zal gaan bestellen !!
Pluspunten
Gebruikersvriendelijke website, uitsluitend mooi producten. Grote collectie pimadonna en primadonnatwist. De quotes in de doosjes vind ik origineel en van toegevoegde waarde!
VerbeterpuntenNaast on line klant ben ik ook al 2 keer in de winkel geweest. Klantvriendelijkheid is top! Presentatie van lingerie heel netjes alleen de overall uitstraling van de winkel kan beter. Misschien de mooiste quotes uit de bezorgdoosjes terug laten komen in winkel.
Pluspunten
Duidelijke site, producten goed zichtbaar, snelle service en leuk verpakt
Pluspunten
Prachtige producten, goeie kwaliteit en veelzijdig assortiment.
Verbeterpuntenbestelling duurt soms lang voordat het binnen is.
Pluspunten
Reageren adequaat en zijn zeer zeker op de hoogte van de spullen die ze verkopen. Geven zelfs advies...
VerbeterpuntenBestelling op website handiger maken door nog meer artikelen te kunnen zien die daarbij passen...