Pluspunten
Een mooi aanbod. Betrouwbaar en vakmanschap
Verbeterpuntenaanwijzen dat maten soms heel verschillend kunnen zijn van merk tot merk.
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke site fijn !
Pluspunten
Snelle levering en netjes verstuurd!
VerbeterpuntenGeen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel en prima afgeleverd
Pluspunten
Voor de 2e keer bestel ik bij dit bedrijf, ken de winkel niet , maar ben zèèr tevreden over de bestellingen. Eindelijk de juiste , mooie bh's gevonden! De prijzen zijn voor mijn beurs best wel erg pittig, maar daar is de kwaliteit dan ook wel naar. Je voelt niets en ze zien er prachtig uit, voor de grotere borsten een prima merk, met primadonna voel je je zeker een mooiere vrouw! De verpakking waar je deze bestellingen in krijgt bezorgd is al een kado'tje om te zien, prachtige doos! Ik ben er zeer tevreden over en heel blij mee!
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenReageren op mails. In de gaten houden wat mensen bestellen en of aangeven. Afspraken nakomen
Beste Gabrielle, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het natuurlijk erg vervelend dat deze situatie is voorgevallen. Ik zie dat er inmiddels contact is met mijn collega en dat zij het probleem voor je op gaat lossen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen mensen meet lokken meg een kortingscode en dan geen korting rekenen, en ook achteraf niet rechttrekken!
Beste Guusje, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We hebben op dit moment inderdaad een actie lopen dat je een kortingscode ontvangt als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief. Het is de bedoeling dat je deze code zelf invult bij het plaatsen van de bestelling. Het is voor ons inderdaad niet mogelijk om deze korting achteraf nog te verrekenen, maar je mag de kortingscode bewaren voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Goede kwaliteit lingerie / sport
VerbeterpuntenLange levertijden
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik heb het even voor je nagekeken. Mijn collega van de des betreffende afdeling neemt vandaag per mail contact met je op. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Het pakketje komt "gezellig" binnen, waardoor het echt een feestje is om het open te maken!
VerbeterpuntenDe site en hoe het pakketje binnen komt zou meer 1 geheel mogen worden, meer samenhangend.
Pluspunten
- Aanbod 10 euro korting omdat product niet meer voorradig was.
Verbeterpunten- Na nieuw product te hebben besteld kon de korting niet meer verrekend worden en werd een kortingsbon aangeboden... Beetje slordig. Doe het goed of doe het niet!
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het erg vervelend dat een artikel van je bestelling niet meer leverbaar was. We hebben je inderdaad een aanbod gedaan met een korting. Om deze korting te kunnen verrekenen mag je de bestelling aan ons doorgeven. De korting kan helaas niet achteraf worden berekend, maar we hebben je een shoptegoed aangeboden ter waarde van €10.00 voor een volgende bestelling. Ik hoop dat je hier iets leuks voor kan vinden. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Goede prodicten..betrouwbare levering en als xadeautje met liefde en zorg voor product en klant verpakt
Pluspunten
niks te zeggen ... prima
Verbeterpuntensite in frans ?
Pluspunten
Vriendelijk snel handelend gewoon top...
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Snelle levering en heel veel keuze
VerbeterpuntenMeer assortiment in sportbadpakken zou prettig zijn. Ik zie al 1.5 jaar dezelfde modellen, maten raken op door de uitverkoop en nieuwe modellen blijven uit.
Pluspunten
Goede kwaliteit producten. Netjes en mooi ingepakt. Tijdige levering. Fijne website. Groot assortiment. Makkelijk retourneren.
VerbeterpuntenSnellere reactie op e-mail-vragen.
Pluspunten
Gemaakte afspraken worden nagekomen. Snelle en vriendelijke service. Medewerkster was deskundig aan de telefoon.
VerbeterpuntenOp dit moment geen...
Pluspunten
Pluspunten
De communicatie met Anna Diva verloopt goed.
VerbeterpuntenIk heb twee bh's en strings gekocht bij Anna Diva waarvan de kleur niet goed behouden blijft.