Pluspunten
Prima website, vriendelijk
VerbeterpuntenIets sneller telefoon opnemen zou terug zijn. Stond wel erg lang in de wacht toen ik contact zocht
Pluspunten
Snelle verzending, mooie verpakking (alsof je een kadootje krijgt voor jezelf ;-) en makkelijk retourneren
Pluspunten
Zeer tevreden, goede kwaliteit, keurige levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan bij Annadiva en ben zeer te vreden zowel over het bedrijf als het artikel een beugel BH met een perfecte pasvorm en een betaalbare prijs en zal in de toekomst zeker nog eens een bestelling doen . Vriendelijke groet Grada
Pluspunten
De artikelen zijn van goede kwaliteit
VerbeterpuntenIk zou graag willen horen als artikelen nietop tijd geleverd kunnen worden.Ik moest hier zelf een email voor sturen omdat ik toch wel lang moest wachten. Er staat nog steeds een artikel in de wacht maar hoor hier niets over. De betaling is wel al gedaan. Geen goede zaak.
Beste Marja, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk heel erg vervelend als een artikel een langere levertijd heeft. Zodra wij deze informatie ontvangen vanuit de leverancier nemen wij contact op met de klant. Ik heb het even nagekeken. In het systeem zie ik op dit moment geen artikel meer voor je open staan. Mocht je toch nog een vraag hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Een hele leuke website zou graag een keer de winkel willen bekijken. De maten kloppen. Leuke aanbiedingen. De aankoop zit altijd goed en leuk verpakt. Je kan achteraf betalen en als je iets wil retourneren of ruilen kan dat.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan
Pluspunten
Snelle levering,goede kwaliteit.Toen de bestelling bezorgd werd,is het bij het uitpakken alsof je een beetje jarig bent,wat is dit mooi en met veel liefde verpakt,complimenten..
Pluspunten
Goede snelle service
Pluspunten
Fijne service, bellen direct over een order. Denken met de klant mee.
VerbeterpuntenJammer dat er n wachttijd is in de mail, maar wel super gehandels
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt, persoonlijke aandacht! Reactie op vragen, supersnel en adequaat
Pluspunten
alles netjes vepakt met zorg goed geholpen aan de telefoon
Pluspunten
Zeer snelle levering, maat past perfect! Zal zeker in het vervolg bij jullie bestellen
Pluspunten
Veel maten beschikbaar.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vier producten besteld (en betaald) die na een week wachten niet meer op voorraad blijken te zien. Mijn eerste mail is nooit beantwoord. Uiteindelijk zelf gebeld om te vragen wanneer bestelling geleverd zou worden, niets van hen gehoord. Heb een week later mijn geld nog niet terug.
Beste Nicole, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk erg vervelend als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn. Onze excuses hiervoor. In het systeem zie ik dat er via de mail contact is geweest over je bestelling met mijn collega. Voor het terug storten van het bedrag neem ik even persoonlijk contact met je op. Met vriendelijke groet Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Service en ruim assortiment
VerbeterpuntenMeer modellen op voorraad in de winkel
Pluspunten
snellelevering