Pluspunten
De producten zien er goed uit, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenSneller reageren op mails
Beste Linda, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Op dit moment is het erg druk, we doen dan ook onze uiterste best om alle mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden, onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Goeie service!!!
VerbeterpuntenNiets! Het is goed!
Pluspunten
Korting geven, nadat maat er niet was!
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Snel, goed en mooi verpakt
VerbeterpuntenGratis retour sturen
Pluspunten
Goede informatie, snelle levering in een mooi, verzorgd pakketje. Fijn om te ontvangen!
Pluspunten
op de site erg goed en duidelijk .ben vorige week met paar collega's naar de winkel in Nijmegen geweest super geholpen en we gingen alle 3 met een setje van prima donna de winkel uit .mijn collega's zijn ook super blij met hun nieuwe aankopen.en mijn nieuwe bestelling is al onderweg bij jullie vandaan .benbeen zeer tevreden klant
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt
VerbeterpuntenDe beschrijving van de kleur op de site kwam helaas overeen met de daadwerkelijke kleur
Pluspunten
- Fijne klantenservice (email) zeer zorgvuldige en persoonlijke benadering. - Artikelen erg netjes verpakt. - Duidelijke retourprocedure
Verbeterpunten- Tijdige levering. Website vermeld voor 16.00 uur besteld, dan volgende dag geleverd, maar dit werd in ons geval niet gehaald. Of in disclaimer vermelden dat wegens drukte levering ook een dag langer kan zijn.
Pluspunten
snelle levering, voorraad op orde. In de winkels ving ik bot, maar online kon ik mijn maat nog vinden gelukkig!
Pluspunten
Zeer ruim assortiment en veel maten op voorraad
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie, klantvriendelijk bedrijf
Pluspunten
Hele snelle service en goede informatie als je producten online besteld. Ook in de winkel is er goede service en vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenAls ik iets retourneer, zou ik graag op de hoogte worden gesteld over de afhandeling ervan.
Pluspunten
Ik ben enorm tevreden. Ik heb recent voor de eerste keer iets bij Annadiva besteld. Mijn pakketje werd de dag na mijn bestelling bezorgd, en was met liefde ingepakt, mooi dat er bijgeschreven was door wie het was ingepakt. Mijn bikini is super, en past perfect. Zeker waar voor mijn geld. Ik heb geen enkele aanmerking. Ik ben zeer tevreden
Verbeterpunten-
Pluspunten
GOEDE SERVISE
Pluspunten
Snelle service, groot assortiment!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt.
Pluspunten
Prachtige dozen en de aanhaling van de bekende mensen is zeer verrassend en een fantastisch idee. De persoonlijk touch door het kaartje erin is zeer aangenaam en zeer warm. Volgens mij zou dit niet beter kunnen. Een dikke proficiat over de hele lijn. Groetjes, Josy
Pluspunten
Snelle levering, Pakketje en inhoud zien er netjes en mooi uit. Leuke persoonlijke noot erbij met een complimentje erop en de naam van de medewerker die het heeft ingepakt. Instructies voor eventuele ruiling of retour zijn duidelijk. Love the site!! Veel aanbod ook voor grote maten. Voor ieder wat. Thanks Anna for being our Diva.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
persoonlijke mail
Verbeterpuntenvindt de maatvoering een beetje warrig
Pluspunten
website aanbod/collectie verpakking
Verbeterpuntenklantenservice communicatie snelheid in reageren snelheid in afhandeling snelheid in terugkoppeling afhandeling in het algemeen; het bestelproces verloopt snel, helaas de opvolging en afhandeling, oftewel aftersales lijkt niet helemaal op orde! Jammer. Drukte of niet, in deze tijd, met zoveel concurrentie, zou service en after sales toch wel een hogere prioriteit mogen zijn in mijn ogen, helemaal omdat ik zelf werkzaam ben voor een webshop en met de ervaring hoe hoog het bedrijf waar ik voor werk dit in het vaandel heeft staan, vind ik dit stukje een minder positieve ervaring.