Pluspunten
Het wordt netjes verpakt verzonden
VerbeterpuntenHet wordt door post nl gebracht maar het vervelende van retourzending is dat je het via een kialapunt weer moet retourneren en die zitten niet altijd in de buurt
Pluspunten
Snelle levering, heel mooi verpakt.
Pluspunten
Snelle levering en heel leuk ingepakt.
Pluspunten
Snel geleverd! Betrouwbaar! En handig achteraf betalen!
VerbeterpuntenNiet gratis retouren, gelukkig wel voor een klein bedrag.
Pluspunten
Netjes en snel. Liefde voor het vak.
Pluspunten
assortiment
Verbeterpuntensneller reageren op berichten (3 weken tussen vraag en antwoord) de mogelijkheid om vanuit buitenland te bestellen, snellere levering (1½ week geleden is mijn pakketje naar Frankrijk verzonden.. nog niets ontvangen, en gekregen track and trace code werkt niet).
Beste Brenda, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk erg vervelend dat je langer op je pakketje moet wachten dan de bedoeling is. Ik zie dat er mail contact is geweest met mijn collega Lisa. Zij heeft een uitzondering voor je gemaakt en de bestelling voor je aangemaakt, het is eigenlijk niet mogelijk om vanuit Frankrijk een bestelling bij ons te plaatsen. Ik ga contact opnemen met PostNL om te kijken wat ik voor je kan doen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met jou. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
De klantvriendelijkheid is echt super. Geholpen door een dame aan de telefoon n.a.v. een kleine miscommunicatie over een bestelling. Zeer aardig en vakkundig geholpen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ruim assortiment fijn dat ik gebeld werd na aanleiding van mijn vraag
VerbeterpuntenAls een tweede product wat ook besteld is wat langer op zich laat wachten. Dan is het prettig om een mailtje te ontvangen.
Pluspunten
Ik ken deze webshop al een aantal jaren. Geweldig dat zij bikini's verkopen voor een grotere cupmaat en een kleine omvang. Dit was voor mij altijd een hel, heb nooit echt kunnen slagen waar ik echt tevreden over was. Daarnaast zijn ze bij mij altijd vriendelijk geweest en als er onverhoopt geen maat meer is die ik toch besteld had, doen zij hun best er toch nog 1 te vinden.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering! Top! Zoals het hoort.
Pluspunten
Kwalitatief goed, vlotte levering, goed verpakt, duidelijke site en makkelijk bestellen/ retourneren, mooie spullen!!!!!
VerbeterpuntenGa zo door!
Als levering langer gaat duren dan verwacht, informeer daar dan zelf de klant over en wacht niet steeds tot de klant weer aan de bel trekt.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk heel erg vervelend als een artikel een langere levertijd blijkt te hebben. Zodra wij hier van op de hoogte zijn nemen wij contact op met de klant. Helaas was het bij ons niet eerder bekent dat de levering langer op zicht zou laten wachten, onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
VerbeterpuntenSite up to date houden met voorraad. Eerder reageren op mails die verstuurd worden naar annadiva. Ook heb ik 2 tops besteld en betaald en kreeg ik te horen dat ik er maar 1 toegestuurd kon krijgen omdat de andere niet meer op voorraad was. Ik kon 10% korting krijgen op een ander artikel wat ik ging bestellen. Dit vind ik niet netjes en heb ik ook niets aan. Vervolgens heb ik hierop gereageerd en kreeg ik pas een aantal dagen daarna reactie. De communicatie en de tegemoetkoming vind ik erg mager. Vervolgens ben ik al een aantal dagen aan het wachten totdat ik mn geld terugkrijg. Nog een keer iets bestellen via deze site zit er voor mij niet meer in.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Dagelijks zijn wij bezig om onze website up to date te houden. Vanwege het hoogseizoen gaat dit erg snel en is het helaas voorgekomen dat er een artikel niet hebben kunnen leveren, onze excuses hiervoor. Zoals ik al aangaf zitten we in het hoogseizoen en doen we onze uiterste best om alle mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. Mocht ik je nog ergens bij kunnen helpen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Het advies dat je krijgt als je een "probleemgeval" bent wat betreft badmode zoals ik, is erg professioneel. Dat e.e.a. dan toch niet helemaal blijkt te zitten zoals ik het graag had gewild ligt niet aan Annadiva maar aan mij!
Pluspunten
Persoonlijke touch op compliment card. Mooi en netjes verpakt product. Tevreden!
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie.
Pluspunten
Mooie merken, vriendelijke persoonlijke service, goede prijs/kwaliteit-verhouding