Pluspunten
Ben zeer tevreden!
Pluspunten
Mooi aanbod lingerie, snelle levering en makkelijk retourneren
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
veel diversiteit per merk. Goede voorraad. Snelle levering!
Pluspunten
Goede omschrijving van product op website. Goede kwalitiet van product
VerbeterpuntenMisschien verzendtijd verkorten, maar is niet het allerbelangrijkste
Pluspunten
Leuke verpakking Keurig!
VerbeterpuntenReclame folders spreken mij niet aan
Pluspunten
Snelle levering, keurig antwoord op mijn email gekregen. En bestelde producten zien er in het echt ook goed uit.
VerbeterpuntenPersoonlijk vind ik de cups van de bikini erg klein vallen. Uiteindelijk ruim maat groter moeten bestellen dan ik normaal gewend ben.
Pluspunten
Snel besteld en geleverd!
Pluspunten
Ruime keuze lingerie, zeker voor de grote maten. En alles wordt heel netjes verpakt en opgestuurd
Pluspunten
Snelle service en duidelijke communicatie.
Pluspunten
Waar zal ik beginnen? Bij de prachtige artikelen? Of toch liever bij de met grootste zorg verpakte bestelling? Wat zag het er mooi uit, even een extra kaartje en persoonlijk afgetekend door de medewerker waaruit blijkt hoe de wederzijdse waardering spreekt!
VerbeterpuntenIk kan echt niets bedenken. .... ik zoek jullie vaker op voor mij sportartikelen!
Pluspunten
Goede en snelle levering in n heeeel mooi doosje!
Pluspunten
Mooie spullen eindelijk gevonden na lang zoeken. Helemaal als je een grotere maat hebt.
VerbeterpuntenOp het laatste moment kreeg ik te horen dat het niet op vooraan was. Misschien fijner om dat eerder te weten. Ivb met zomer en vakantie.
Pluspunten
Prachtig product! Mooie pasvorm en goede kwaliteit. Kwaliteit is zeker in verhouding tot de prijs. Zeer attent zo'n handgeschreven kaartje erbij in een keurig nette verpakking!
VerbeterpuntenSnellere communicatie
Pluspunten
Leuke producten!
Pluspunten
Mooie keus en snelle service nette verpakking
Pluspunten
Prima service, snelle levering, goeie website, ruime keuze. Mijn man had eerder al enkele setjes voor mij uitgezocht, was allemaal direct goed. Nu een aantal items badkleding besteld, 1 setje gehouden, mooie kwaliteit. Heel blij mee. Bijgeleverde retourticket op de doos geplakt en retourartikelen bij kiala punt afgeleverd. Heel tevreden tot zover.
Pluspunten
Ik ben tevreden over het badpak wat ik heb aangeschaft. Mooie kleur (koningsblauw) en prima pasvorm
VerbeterpuntenIk had ook een bikinitop besteld, deze werd op de site aanbevolen om onder het badpak te dragen wat ik ook besteld had. Er zou een levertijd zijn van 2-5 dagen. Prima, aangezien ik na 2 weken op vakantie zou gaan. Helaas o tving ik niets en pas na mailtjes en bellen werd duidelijk dat het niet leverbaar was. Ik was toen inmiddels al op vakantie. Als "goedmakertje" krijg ik een korting van €10 bij mijn volgende bestelling. Die moet dan wel boven de €65 zijn. Ik bestel mijn bikinitop wel elders
Beste Karin, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We begrijpen dat het heel erg vervelend is als een artikel niet meer leverbaar blijkt te zijn. Helaas hebben wij niet eerder de melding gekregen dat dit artikel niet leverbaar zou zijn. Onze excuses hiervoor. We willen je graag tegemoet komen in deze situatie en bieden je daarom €10.00 korting aan op een bestelling van minimaal €65.00. We vinden het natuurlijk ook fijn om te horen dat het badpak helemaal naar wens is, veel plezier ervan! Mocht ik je nog ergens bij kunnen helpen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Goede snelle service.