Ik heb een pakketje retour gestuurd . Dit zou vandaag moeten aankomen. Ik ga ervan uit dat dit vlekkeloos zal verlopen.
Pluspunten
Goede klantenservice/overleg waar nodig Mooie degelijke verpakking
VerbeterpuntenMisschien kan men beter telefonisch overleggen/gaat sneller
Pluspunten
Veel keuze en goede producten
VerbeterpuntenLang moeten wachten op mijn bestelling. Moet geruild worden dus retour sturen. Erg duur daar die kosten voor jezelf zijn. Zit nu alweer bijna een week te wachten op de andere maat die ik graag wil. Het retour pakket is al paar dagen in bezit van annadiva, zo hoorde ik van TNT, annadiva laat pas 3 dagen later weten het pakket te hebben. Slordig allemaal. Voordat de hopelijk juiste maat er is ben ik waarschijnlijk ruim 2 weken verder.
Beste Ribca, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik zie dat er inderdaad wat problemen zijn geweest in verband met het huisnummer, maar dat we de bestelling zo snel mogelijk naar je verstuurd hebben. Natuurlijk is het geen probleem om te ruilen voor een andere maat. Het is noodzakelijk dat wij je retour binnen hebben, deze hebben wij afgelopen dinsdag 12 juni in ontvangst mogen nemen. De nieuwe maat hebben we voor je na moeten bestellen bij de leverancier, dit duurt 2 tot 5 werkdagen. Dit is dan ook de reden dat wij de nieuwe maat nog niet naar je op hebben kunnen sturen. Mocht ik je nog ergens bij kunnen helpen of je hebt nog vragen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Denkt mee en adviseert goed, fijn en prettig.
VerbeterpuntenBij retourneren via TNT zou het fijner zijn als hier de kosten lager zouden zijn of helemaal geen kosten. Net zoals retourneren vanuit een Kiala punt.
Pluspunten
Zeer goede pasvorm van Anna Diva het merk was mij niet bekend ik ben er zeer enthousiast over.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ze leveren een product dat vrijwel niet verkrijgbaar is.
VerbeterpuntenOnline feedback kunnen vragen over de bestelling zou handig zijn
Pluspunten
Goede bestel procedure, snelle bezorging, keurig en met zorg verpakt.
Pluspunten
Communicatie goed
VerbeterpuntenMisschien beter check wat hek hebt gestruren ale je hebt andere kleur van product je moet eerst bel als goed is ...
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest met mijn collega over de kleur van de Saint Tropez bikini en dat er voor een oplossing is gezorgd. Zodra de bikini retour is gekomen wordt dit verder verwerkt in het systeem en wordt het bedrag terug gestort op je rekening. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle levering, geleverde artikelen netjes verpakt
Pluspunten
Duidelijke communicatie wanneer het product zou worden geleverd, dit ook nagekomen. Product mooi en stevig verpakt.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
toen bleek dat er 1 bh bij mijn bestelling niet meer geleverd kon worden kreeg ik een mailtje met daarin een tegemoet koming voor mijn volgende bestelling van 10%
Verbeterpuntenreageren op mail.....ik heb nav jullie mailtje meteen een nieuwe bestelling geplaatst maar heb tot op vandaag nog niets gezien van de hele bestelling. ik weet dat het druk is maar pak zo'n bestelling dan voor anders duurt het wachten wel heel erg lang.
Pluspunten
super service en geweldige hulp bij vragen. Helemaal blij met me aankoop
Verbeterpuntenga zo verder op deze voet
Pluspunten
Veel aanbod
VerbeterpuntenVia de mail net één vast contactpersoon het contact onderhouden
Pluspunten
Als artikelen op voorraad zijn, heb je snel je artikelen binnen, mooi verpakt met een persoonlijk geschreven berichtje!
VerbeterpuntenKlant tussentijds op de hoogte houden als artikelen langer dan 5 dgn onderweg zijn en/ of wat de status is.
Pluspunten
Duidelijke en vriendelijke communicatie. Heel fijn geholpen door de klantenservice toen bleek dat een bestelde BH niet meer aanwezig was. Alles is goed opgelost met een nette compensatie.
Pluspunten
VerbeterpuntenGa vooral op deze manier door.
Ga mee in de kortings periode van de andere winkels. Jullie zitten qua prijs en nog weinig korting aan de duurdere kant van de Webshops.
Beste Joy, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het kan zijn dat er bepaalde artikelen bij andere winkels verkocht worden met korting en bij ons nog niet. Dit zijn acties die de webshops zelf aanbieden en dit is niet iets wat vanuit de leverancier wordt bepaald. Wij zijn daarom niet verplicht hier aan deel te nemen. Op dit moment zijn er meer dan 500 artikelen in de sale, misschien dat hier iets leuks voor je tussen zit. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva