Pluspunten
Overzichtelijke site met ruime keuze!
VerbeterpuntenGeen alles naar wens verlopen.
Pluspunten
Goed assortiment en voorraad, levering op tijd
Pluspunten
Zeer goede service
Pluspunten
Communicatie en de snelle afhandeling
Pluspunten
Pluspunten
Prachtig en kwalitatief aanbod voor de dames met een maatje meer. Manier waarom de koopwaar wordt verzonden tip top in orde.
VerbeterpuntenIk had problemen met de levering, deze kwam niet goed op gang, na een belletje omdat ik al wel een reminder voor afterparty had gekregen (terwijl ik nog geen spullen had) is de levering alsnog in orde gekomen. Helaas wel net te laat voor mijn zonvakantie, dat was jammer.
Pluspunten
Bikini besteld via internet, zit super. Ik ben er heel blij mee. Bikini was binnen 3 dagen thuis en netjes verpakt.
Pluspunten
goede communicatie (wanneer en hoe laat levering), vlotte verzending.
Pluspunten
Het bestelde snel ontvangen in nette verpakking. Het bestelde was precies wat ik verwachte, maar helaas niet geschikt voor mij, dus teruggestuurd
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie per mail. Je wordt goed op de hoogte gehouden als artikelen geleverd worden. Ook als artikelen niet voorradig zijn kan je met 10% korting een vervangend artikel kopen. Goede service!
Pluspunten
snel geleverd, netje geleverd!!!
Pluspunten
Prachtige lingerie, snelle service! MooI ingepakt
Pluspunten
Persoonlijke boodschap bij ontvangst, blij om het mooie subtiele pakketje te ontvangen!
Pluspunten
Snel bezorgd
VerbeterpuntenSneller terugkoppeling geven over retourzending
Pluspunten
De beste! site voor mensen met een vollere voorgevel en altijd de leukste pakketjes om te ontvangen met een persoonlijk berichtje
VerbeterpuntenIk zou graag wat vaker korting krijgen
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Ook bij klachten Als ze zeggen dat ze terugbellen doen ze dat ook
VerbeterpuntenAls er iets mis gaat bij een bestelling en iemand heeft een klacht... zorg dan dat het goed komt en blijf het proces volgen. Keer op keer ging er wat anders... resultaat is dat ik 1x bestelling helemaal opnieuw moest plaatsen. Inmiddels was deel van mijn selectie verkocht. De tweede bestelling kwam niet naar vijf werkdagen maar later... en pas toen ik belde waar bestelling bleef. Uiteindelijk heb ik bijna hele tweede bestelling herroepen omdat het te lang begon te duren. Eerste bestelling was 14 juni en het is nu 7 juli. Vandaag bestelling die nog niet geleverd is herroepen. - ben duidelijk over je levertijden - blijf klachten monitoren - doe iets extra om ontevreden klant tegemoet te komen
Beste Angelique, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het ook erg vervelend dat deze situatie is voorgevallen. Wij willen je dan ook graag nogmaals onze excuses aanbieden. Er is inmiddels contact geweest via de mail. Ik hoop dat we op deze manier nog een passende oplossing voor je hebben kunnen vinden. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen of je hebt nog vragen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Bij de laatste bestelling ging het niet goed. Op de site stonden de producten wel vermeld, maar deze bleken niet meer leverbaar te zijn. Ook daarna bleven de producten al beschikbaar staan. Mijn mail bleek in de spambox terecht te zijn gekomen. In een telefoongesprek werd mij weer het product toegezegd en later weer bericht dat het niet te leveren was. Heb al vaker bij Annadiva besteld en zal zeker wel terugkomen, alleen deze ervaring was niet top.