Pluspunten
Leuke collectie
VerbeterpuntenCommunicatie , het broekje van mijn bikini was uitverkocht , ik mocht heel netjes met 10% korting een andere uitzoeken . Dit wilde ik echter niet dus ondertussen ergens anders ditzelfde broekje besteld .de verbazing was dan ook groot toen ik wel de hele bestelling binnenkreeg ???
Pluspunten
prachtige bikini besteld! Maat is perect! super snelle levering! Zal zeker nog eens iets bestellen.
Pluspunten
Denken goed met je mee Snelle levering Betrouwbaar Vriendelijk Goede bereikbaarheid
VerbeterpuntenNvt, sorry!
Pluspunten
De website is heel duidelijk en overzichtelijk en de bestelling was heel snel binnen.
VerbeterpuntenIk zou dit bedrijf niet aanraden, omdat een pakketje het beste via een Kiala punt teruggestuurd kan worden, tenminste als je niet zoveel verzendkosten wilt betalen. Echter zit er in Tubbergen en Albergen geen Kiala punt waardoor het lastig is om binnen 14 dagen te retourneren.
Pluspunten
Snelle levering !
Pluspunten
Een uitstekende service, met zeer deskundige en uitermate vriendelijke medewerksters.
Verbeterpuntennvt
Graag zou ik bij de modellen de cupmaat welke ze zelf dragen vermeld zien. Zo krijgen we een beter beeld van hoe de producten zitten. Als voorbeeld noem ik enamora.de. Deze heeft bij ieder model een vrouw met andere cupmaat vermeld. Op deze manier kan men beter inschatten hoe de bh of broek qua pasvorm zit.
Pluspunten
Keurig verpakt pakketje. Vriendelijke communicatie.
VerbeterpuntenEr werd wat laat gecommuniceerd ivm drukte. In overleg met klant zou het pakketje wel bij de buren afgeleverd mogen worden. Er wordt korting aangeboden, maar alleen als je een nieuwe bestelling doet. Jammer.
Beste Mirjam, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Op dit moment is het inderdaad erg druk, we doen dan ook onze uiterste best om alle mailtjes en berichtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. Onze excuses hiervoor. Het is natuurlijk erg vervelend als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn. Zodra wij hierover een melding krijgen vanuit de leverancier nemen wij contact op met de klant. We doen dan inderdaad een aanbod voor 10% korting op een ander artikel, helaas is het niet mogelijk om achteraf een korting te berekenen op een huidige bestelling. Mocht ik je nog ergens bij kunnen helpen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Pluspunten
snelheid en voorraad van het door mij gezochte merk
Verbeterpuntenleuke acties en aanbiedingen
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenTe Lange levertijd!
Pluspunten
Ik werd met een vraag direct en vriendelijk geholpen! Heel fijn! Ook het persoonlijk en met liefde ingepakte pakket is heel netjes en fijn.
VerbeterpuntenIk wil ook een winkel in Den Haag! Een fysieke winkel is nog leuker dan internet shoppen!
Pluspunten
super snelle levering ....en gelukkig nog nooit iets moeten terug sturen ......altijd de goede maat .......heel tevreden