Pluspunten
Bestellingen worden snel behandeld en de artikelen worden netjes ingepakt
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over de uitstraling van het bedrijf. Er wordt aandacht besteed aan de website e.d., maar ook aan de verpakking en een persoonlijke noot daarbij. Bij een eerdere bestelling ook met een medewerkster contact gehad, dat verliep ook prima.
VerbeterpuntenZou ik op dit moment niet weten.
Pluspunten
Super mooie moderne en sexy BH `s voor grote cup maten, veel keuze.
VerbeterpuntenAlleen jammer dat ze behoorlijk prijzig zijn, niet voor iedere portemonnee weggelegd. Dus ben je afhankelijk van de kortingen.
Pluspunten
Zeer vriendelijke mensen aan de telefoon
VerbeterpuntenTip werk de website regelmatig bij (volgens de site is artikel dat ik wilde bestellen nog steeds verkrijgbaar, maar ik kreeg een mail dat het niet was) Tip ook als zending die geruild moest worden niet meteen afgehandeld kan worden wel even een berichtje sturen dat de zending ontvangen is en in behandeling is
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het natuurlijk ook erg vervelend als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn, hierin zijn wij sterk afhankelijk van onze leveranciers. Bedankt voor je tips, we gaan deze zeker meenemen voor in de toekomst! Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Duidelijke afspraken, heldere communicatie, prima assortiment. Meer dan voldoende betalingsmogelijkheden. Mooi, verzorgd ingepakt. Ik schreef een persoonlijke boodschap op het retourformulier en ontving er een mailtje op terug. Leuk!
VerbeterpuntenKlein dingetje: vandaag bestellen, morgen in huis. Als dat zou kunnen, heb ik geen op- of aanmerkingen meer. Verwende consument, hè? ;-)
Pluspunten
Als er iets bij de bestelling niet goed gaat, sturen ze een persoonlijk mailtje met het probleem. Ze lossen dit dan ook direct op. Retour sturen is geen probleem. Bij je bestelling zit vaak een leuk persoonlijk kaartje (word ik blij van!). Erg fijn dat ze BH's in grote maten hebben.
VerbeterpuntenLevertijd is soms lang (maar dat ligt misschien aan het feit dat de BH's die ik bestel minder voorkomend zijn en dus langer duren, het staat er wel bij op de website)
Pluspunten
Na twee dagen al thuis, perfect
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt
Pluspunten
Goeie communicatie Netjes
bij de grote maten van prima donna niet de € 5 erbij doen. Dit is niet leuk om te bestellen
Pluspunten
Groot assortiment. Fouten worden toegegeven en dan ook een tegemoetkoming in de kosten.
VerbeterpuntenSneller reageren op mailverkeer. Beter voorraadbeheer in de gaten houden waardoor je na een bestelling niet teleurgesteld wordt. Leveringen gaan erg traag, duurt langer dan aangegeven bij de bestelling zelf. Ruilen is al helemaal een ramp, dus vaak een tweede bestelling doen en dan maar wachten tot het bedrag wordt teruggestort voor de bestelling die retour is gezonden.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Op dit moment is het erg druk, we doen dan ook onze uiterste best om alle mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. Als het goed is heb je een automatisch antwoord op je mail hierover ontvangen om je te informeren. Wij vinden het natuurlijk erg vervelend dat het plaatsen van een bestelling niet helemaal verlopen is zoals je van ons mag verwachten, onze excuses hiervoor. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen of je hebt nog vragen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle verzending en mooi ingepakt.
Pluspunten
Snelle en correcte levering in mooie verpakking. Leuk zo'n persoonlijk kaartje erbij.
VerbeterpuntenAls je lange periode geen bestelling plaatst...ontvang je kortingsvoucher...bestel je regelmatig...ontvang je deze niet...koester je vaste klanten.
Pluspunten
Netjes verpakt
VerbeterpuntenZonder reactie op mijn mail zelf moeten bellen waar de bestelling bleef. Na 14 dagen beloofde ze me dat het de volgende dag voor mijn vakantie in huis zou zijn. Helaas nog 3 dagen wachten! Mss niet op de site zetten 2-5 dagen levertijd
Beste Annemarie, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk erg vervelend als je langer moet wachten op je bestelling, onze excuses hiervoor. We zijn hierin helaas sterk afhankelijk van onze leveranciers. Er is inderdaad contact geweest over je bestelling. Een deel van je bestelling is dezelfde dag verstuurd. De eerste afleverpoging door PostNL is helaas niet gelukt. Vanwege het weekend is de bestelling pas op maandag bij je afgeleverd. Nogmaals onze excuses voor de vertraging. Ik hoop dat je bestelling naar wens is, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Bestellen goed Levering goed via Post NL Service goed Al een paar keer besteld tot nu toe geen problemen tegen gekomen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Super snelle service en een goede prijs
Pluspunten
Mooie producten en een snelle levering
Pluspunten
Materiaal voldoet aan de verwachting, mooie verpakking
VerbeterpuntenMijn verwachting was dat ik de bestelling sneller zou ontvangen. Mogelijk heb ik vooraf niet gezien dat het enige tijd zou duren. Misschien bij factuur nogmaals levertijd aangeven?
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet via Kiala maar post.nl voor dezelfde prijs