Er werd niet op mail gereageerd
Beste Mylene, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Op dit moment is het erg druk we doen dan ook onze uiterste best om alle mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. Als het goed is heb je hierover een automatische reply ontvangen met daarin aangegeven dat het ook mogelijk is om telefonisch contact met ons op te nemen. Ik zie dat er ook contact is geweest. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
snelle correcte levering. keurig verpakt. complimenten. bij retourneren komen ze met alternatief. denken mee
Pluspunten
mooie lingerie, goed verpakt en geleverd verbeterpunt is achteraf prima aan voldaan. goede klantservice dus
Verbeterpuntener stond welkomstmail ontvang je bij inschrijven nieuwsbrief met ik geloof korting van 5 euro op volgende aankoop te ontvangen per mail. nu ben ik wel ingeschreven voor nieuwsbrief maar kortingsbedrag niet ontvangen. Dat vind ik niet netjes dit punt is door het bedrijf direct verbeterd en ik heb alsnog achteraf een korting ontvangen. zeer goede klantenservice dus
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het natuurlijk erg vervelend dat je geen gebruik hebt kunnen maken van de kortingscode voor het inschrijven via de nieuwsbrief. Helaas is het voor ons niet mogelijk om deze korting achteraf te berekenen, maar we gaan een nieuwe kortingscode voor je aanmaken die je in de toekomst kan gebruiken. Hiervoor nemen we persoonlijk contact met je op via de mail. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Bestelling werd snel en compleet bezorgd.
VerbeterpuntenMinder folders en reclame bij de bestelling.
Pluspunten
Goed advies
Pluspunten
Mooie site en duidelijk.Je krijgt het ook redelijk snel
VerbeterpuntenIk moest een bh van Freya retour doen,omdat jullie de verkeerde maat hebben gestuurd.Heb hierover gebeld,enkele vragen gesteld over de maatvoering en ze zei dat ik het beter weer online opnieuw moest bestellen.Dit kost mij wel extra 1,95 retourkosten.En vond diegene die ik aan de telefoon had wat knulig.Moet zeggen dat ik dat niet gewend ben van jullie .
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We vinden het natuurlijk erg vervelend dat je het plaatsen van je bestelling en het contact op deze manier hebt ervaren. We nemen persoonlijk contact met je op om te kijken of we een passende oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Goed advies telefonisch en nette service
Pluspunten
Na een telefoontje over het bestellen en de betaling netjes te woord gestaan en geholpen. Vraag hiermee beantwoord.
Pluspunten
Keurige levering van bestelde artikel!
Pluspunten
Snelle levering, goed product en prijs.
VerbeterpuntenIk kreeg wel reactie op mijn vragen via de email maar pas een week later. Weliswaar met excuus over de late reactie met als reden de drukte. Misschien handig om in piektijden extra mankracht in te zetten.
Beste Michelle, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We houden rekening met de piektijden wat betreft personeel en we doen dan ook onze uiterste best alle mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Als je wat vraagt meteen antwoord top
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over Anna diva. Groot assortiment en snelle levering!
Pluspunten
Goede service, altijd fijn om een pakketje te ontvangen.
VerbeterpuntenIk heb het mailtje met de vraag om een beoordeling te geven welgeteld 10 keer ontvangen, 9 keer teveel. Is meer een punt voor Kiyoh dan voor Annadiva. Na melding trouwens keurig een mail van Annadiva met excuses ontvangen.