Pluspunten
Snel antwoord op vragen. Vriendelijk. Zoeken graag iets voor je uit
Pluspunten
Pluspunten
goed product
Verbeterpuntenlevertijd mag best wat korter.....
Pluspunten
service is goed
Verbeterpuntenwachttijd aan de telefoon is te lang
Pluspunten
Goede service, heel veel kwaliteit!
VerbeterpuntenPrijs... Het is niet goedkoop! Maar wel goed.
Pluspunten
erg mooi ingepakt pakje met een leuk briefje erbij, jammer dat het badpak niet paste en ik wacht nog op de afwikkeling met afterpay.
Ten opzichte van andere webshops vind ik de levertijd tamelijk lang.
Pluspunten
Mooi verpakt en leuk dat het persoonlijk blijft. Bij mailen krijg je snel antwoord. Goede bikini's voor de grotere cup en kleine omvang.
VerbeterpuntenGeen! Ga elke zomer bikini's bestellen bij jullie!
Pluspunten
Verstuud als een geweldig mooi kadootje, met zorg gedaan.
Pluspunten
producten en wijze van verpakken
Verbeterpuntenslechte communicatie, trage levering, losse levering, verwarring over levering en producten op de website die er dan niet zijn.
Beste Jeanet, Bedankt voor het plaatsen van deze review. In het systeem zie ik dat er inderdaad wat mis is gegaan met de communicatie via de mail, onze excuses hiervoor. Om onze klanten een groot assortiment aan te kunnen bieden is er de mogelijk om artikelen na te bestellen bij de leverancier. In deze levering zijn wij sterk afhankelijk van onze leveranciers. Helaas komt het wel eens voor dat er artikelen niet leverbaar zijn. We nemen dan direct contact op met de klant om voor een oplossing te zorgen. Mocht je nog vragen hebben of ik kan je nergens bij helpen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenSnellere communicatie
Pluspunten
Snelle levering en mooi verpakt.
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk in gebruik, volledige product informatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Ik kon de online bestelling in de winkel ophalen en direct passen. Spullen die terug konden stuurde ze voor mij retour. Super service!
1. Breng iemand op de hoogte als de bestelling niet meer leverbaar is. Als na 3 weken je zelf moet bellen en dan niemand iets weet, je na een uur word teruggebeld en je dan hoort dat niet meer leverbaar is.. Niet netjes! Vervolgens iets anders besteld, pakketje nooit aangeboden gekregen! Ook geen briefje in de bus dar de bezorger langs js geweest en wel een mail dat mijn retour zending is aangekomen. Erg bijzonder!!!
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk heel erg vervelend als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn, dit vinden wij ook. Helaas zijn wij hierin sterk afhankelijk van onze leveranciers. Zodra wij een melding krijgen vanuit de leverancier nemen we contact op met de klant. Ik heb de track en trace van de bestelling nog eens nagekeken. Het is inderdaad erg vreemd. Het pakketje is direct retour afzender gestuurd. Hierover ga ik contact opnemen met PostNL, onze excuses hiervoor. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen of je hebt nog vragen dan hoor ik het graag van je! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva