Pluspunten
Zeer snelle levering. Keurig verpakt met een handgeschreven kaartje erbij. Dat was voor mij net even dat extra persoonlijke gebaar waar ik heel blij van werd.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ik was super tevreden over de levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering! Alles netjes verpakt, en doe je een grote bestelling is helemaal geen probleem. Ik ben super blij met mijn bikini's en jurkje!
Pluspunten
Grote collectie aan lingerie en bikini's voor grotere cups. Over het algemeen snelle verzending
VerbeterpuntenBij mijn laatste bestelling duurde het omruilen naar een andere maat bijna 3 weken!! Ik vind dit geen goede service. Nieuwe bestellingen worden namelijk wel altijd gelijk verzonden.
Pluspunten
Wat leuk dat jullie een handgeschreven kaartje toevoegen bij de bestelling. Echt top! en heel blij met het badpak ;-)
Pluspunten
Mooi assortiment
VerbeterpuntenExtra aandacht voor klanten wanneer produkt niet leverbaar is. Teveel is het excuus dat ze het druk is.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Als artikelen na moeten worden besteld zijn wij hierin sterk afhankelijk van onze leveranciers. Zodra wij informatie ontvangen vanuit de leverancier nemen we contact op de klant. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Mooie spullen, duidelijke website. Goede reactie per mail op een vraag die ik had gesteld.
Pluspunten
mooie producten snelle verzending ook heel prettig n persoonlijk kaartje bij de bestelling
Pluspunten
Tip gekregen van Ellen. Eerste ervaring met dit bedrijf. Goed gegaan en een mooie BH! Thnx!
Kortere levertijd
Pluspunten
Hoe vaak ik ook bestel, altijd klopt het qua product, levertijd etc. Mocht er iets toch langer duren dan wordt dit duidelijk gecommuniceerd (EN het staat correct op de website) dus geen verrassingen achteraf.
Pluspunten
Heel aardig aan de telefoon en behulpzaam
VerbeterpuntenAls er gezegd word 8 tot 10 dagen levering en na 5 weken krijg je de rekening maar heb je spullen nog niet , dan word ik daar niet vrolijk van.Daarom ben ik toen gaan bellen en dat was een prettig gesprek.In de toekomst zal ik niet meer bij jullie wat bestellen.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk erg vervelend als je langer op een artikel moet wachten dan dat je verwacht, maar ik het even voor je nagekeken. Ik zie dat de bestelling is geplaatst op 10 mei j.l. Op één of meerdere artikel van deze bestelling zat een levertijd van 3 - 10 werkdagen. Op 24 mei, werkdag 10 is de bestelling naar je verstuurd. Hopelijk is de bestelling helemaal naar wens, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Netjes, keurig en leuk ingepakt
VerbeterpuntenNee, was top
Pluspunten
Word altijd netjes optijd geleverd
Verbeterpunten?
Pluspunten
Persoonlijke noot erg leuk!
VerbeterpuntenBericht over hoe lang het duurt voordat je je geld weer terug krijgt!
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Bij wet is geregeld dat het bedrag binnen 14 dagen terug gestort moet zijn op de rekening van de consument. Op onze website is dit terug te vinden onder de algemene voorwaarden, artikel 9. Daarbij mag je ook altijd contact met ons opnemen mocht je hier vragen over hebben. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Ze maken iets leuks van je bestelling door er een kaartje bij te doen.
Pluspunten
Super trevreden
VerbeterpuntenHelemaal niets
Pluspunten
Product snel ontvangen, goede hulp aan de telefoon gehad en snelle afhandeling.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Beste Eunice, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het natuurlijk vervelend als je lang moet wachten op een reactie. Ik heb het even voor je nagekeken en ik kan twee mailtjes van je terug vinden. Op het ene mailtje is na 2 dagen gereageerd en op het andere mailtje is dezelfde dag gereageerd. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva