Pluspunten
Helder en duidelijk. Product voldoet aan de verwachtingen
Pluspunten
Netjes verpakt. Leuk het hand geschreven kaartje. Maakt het persoonlijk
VerbeterpuntenNa 1.5 week na verzending nog steeds geld niet retour op rekening. Dit moet echt sneller kunnen
Beste Sandra, Bedankt voor het plaatsen van deze review en voor je compliment over de manier waarop wij onze pakketten versturen. We vinden het erg belangrijk dat onze producten netjes en verzorgd bij de klant aankomen. Wettelijk gezien moeten wij het bedrag binnen 14 dagen terug storten op de rekening van onze klant. Natuurlijk proberen wij dit zo snel mogelijk te doen zo dat de klant niet te lang hoeft te wachten. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
ik krijg wel een keurig antwoord per email
Verbeterpuntenfactuur van bestelling ontvangen. Geen informatie gehad (pas na email mijnerzijds) over het pakket. Retour/credit ontvangen, wederom geen verder info mbt pakket, pas nadat ik email had gestuurd. Nieuwe maat ontvangen. Daarna niets meer vernomen. Zelf weer email gestuurd hoe en wanneer ik het teveel betaalde bedrag terugkrijg.
Beste Kitty, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We houden onze klanten onder andere op de hoogte van de bestelling door middel van een aantal automatische mails. Je ontvangt een bevestiging na het plaatsen van de bestelling, een mail met track en trace code zodra de bestelling verstuurd is en een creditnota zodra de retour verwerkt in in het systeem. Misschien dat deze mails in je ongewenste postvak terecht zijn gekomen. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
mooie site, goede prijzen
Verbeterpuntenzowel verzending als communicatie erg traag: besteld op 30/4, vervangend ruilartikel op 30/5 nog niet binnen!!
Beste Ellen, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Bestellingen en ruilbestellingen worden direct verwerkt in het systeem. Mocht een artikel worden nabesteld dan zijn wij hierin sterk afhankelijk van onze leveranciers. Zodra de leverancier aangeeft dat er een langere levertijd is communiceren wij dat direct met de klant. Natuurlijk vinden wij het heel erg vervelend dat je zo lang op je ruilbestelling hebt moeten wachten. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk briefje erbij!
De levertijd was vrij lang. Ik heb de bikini 3 mei besteld en 19 mei geleverd gekregen.
Pluspunten
Prima verzorgd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede kwaliteit, bh blijft ook na jaren dragen nog mooi
Pluspunten
Goede communicatie, duidelijk wanneer iets geleverd wordt. Goede reclame. Goede kwaliteit. Leuk het met handgeschreven briefje in het pakketje, maakt het persoonlijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie bikini's alle maten berschikbaar, snele lervering en de bikini's zitten super mooit wn stevig ben er heel blij mee. Heb er gelijk twee besteld.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Fantastisch om een persoonlijk briefje in het pakketje te vinden. Mooi ingepakt (luxe) en ook de aanpassing in de maatvoering is perfect! Erg blij met Annadiva!!
Verbeterpuntenretourprocedure (nog geen gebruik van gemaakt, maar zag er ingewikkelder uit dan bij andere webshops)
Pluspunten
1 artikel was niet meer te leveren en toen kreeg ik netjes een mail met de vraag of ik iets anders wilde bestellen en kreeg ook nog 10% korting
Pluspunten
Ben tevreden over de handelswijze..
VerbeterpuntenIets sneller reageren als n artikel niet mwer leverbaar is ..zou prettig zijn
Pluspunten
Kwaliteit is super, assortiment breed. Professionele organisatie
VerbeterpuntenHeb dit keer 3 weken op mijn bestelling moeten wachten.... jammer dat annadiva niet zelf het initiatief heeft genomen om mij erover te informeren dat de vermelde 5 werkdagen niet haalbaar bleek. (Vorige ervaringen waren overigens positief! )
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering. Zelfs een persoonlijke kaart in de doos. Mooi verpakt. Je ontvangt echt een kado
VerbeterpuntenGeen. Vooral zo doorgaan!
Pluspunten
Mooie kwaliteit producten
Verbeterpuntenbetere communicatie en levertijd als product niet op voorraad is dan is de levertijd 3 tot 5 dagen. Ik heb een maand moeten wachten omdat een BH nog niet op voorraad was. Advies stuur dan wel de andere producten die er wel zijn vast toe en stem dit ook af met Aftter Pay zodat je niet 4 X een mail krijgt dat je moet betalen en anders een boete krijgt terwijl je de bestelling nog niet eens hebt ontvangen
Beste Tessa, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het ook heel erg vervelend dat het op deze manier is verlopen. We willen je graag nogmaals onze excuses hiervoor aanbieden. Er is contact voor je opgenomen met Afterpay om het probleem van de betaling voor je op te lossen. De feedback die je ons hebt gegeven gaan we zeker meenemen. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Mijn bestelling is netjes volgens afspraak geleverd met een heel persoonlijk tintje (handgeschreven kaartje)
Verbeterpuntenwat mij betreft geen!
Pluspunten
Goede info site, snelle levering, ga zo door
Pluspunten
VerbeterpuntenEen retouretiket bij de bestelling!
Beste Dorien, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Als het goed is er een Kiala retour etiket meegestuurd met jouw bestelling, maar het kan natuurlijk zo zijn dat dit per ongeluk niet gebeurt is. Ik zie dat er vervolgens mail contact is geweest en we het retour etiket via de mail naar je verstuurd hebben. In het systeem zie ik dat het artikel nog niet als retour is ontvangen, kan ik hier misschien nog bij helpen? Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit, komt persoonlijk over. Mooie verzenddoos.