Pluspunten
Betrouwbaar. Mooi verpakte bestelling. Handgeschreven briefje
VerbeterpuntenDat de levertijden voor grote cup bh's meestal langer is en dat je bijna altijd bij moet betalen als je een grote cupmaat hebt vind ik jammer.
Pluspunten
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ze kennen hun producten en weten waar ze het over hebben. Advies klopt. Ervaren in mijn bestelling dat ze direct e-mailen wanneer er iets anders is dan verwacht. Prettig! En kleine verrassingen als een mooie verpakking met een mooi gezegde erin maken de finishing touch.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan!
Pluspunten
Erg leuk een persoonlijke notitie erbij.
Pluspunten
hetgeen ik zocht steeds voorradig!
Pluspunten
Vriendelijke mensen aan de telefoon. Ik ervaar het als een blijk van vertrouwen om achteraf te mogen betalen. Goede producten. Ben helemaal blij met mijn nieuwe badpak van PrimaDonna met een uitstekende pasvorm!
Pluspunten
VerbeterpuntenRetour zending! Vind heel jammer dat je je retourzending zelf moet betalen. Eigenlijk beet asociaal als je voor hoge bedragen bestel.
Pluspunten
Snel binnen
Pluspunten
Vriendelijk briefje erbij
VerbeterpuntenProduct teruggestuurd ... Nog niets vernomen!!
Pluspunten
Netjes en persoonlijk
Pluspunten
Alles is vlot verstuurd en na retourzending goed afgehandeld. Pluim !!
Pluspunten
Vriendelijk telefonisch contact en erg behulpzaam en klantvriendelijk bij oplossen orobleem
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
goede telefonisch contact, vriendelijk en duidelijk.
Verbeterpuntenheb 2 bikinis met ideal betaald, 1 ontvangen de andere was na 3wk n niet meer voorradig . andere bikini moeten bestellen, en nog wat retour gedaan, had twee bibkinibroekjes besteld om te kunnen kiezen. vraagje wel overzicht van afterpay, maar niet van ideal. was van plan eerst mijn geld terug te krijgen voor ik weer ga betalen. mvg jans bouman
Pluspunten
Ruime keus.Duidelijke beschrijving. Altijd leuk een sale pagina.Snelle levering.
Bestelde sport bh's bleek bij bestelling een andere maat te zijn. Met de pen was dat aangepast op labels. Bijgevoegd een papiertje waarop stond dat de maten anders waren. Bij passen bleek de een wel en de andere niet te passen. Eentje teruggestuurd maar na een week geld nog niet retour.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Er is inderdaad een wijziging in de maatvoering bij één van de leveranciers waar we mee samenwerken. Wij begrijpen dat deze wijziging erg verwarrend kunnen zijn, we proberen het daarom zo goed mogelijk aan de klant uit te leggen. Zodra wij een retour ontvangen wordt deze verwerkt in het systeem. Het bedrag wordt dan zo snel mogelijk terug gestort op je rekening. Hier hebben we officieel 14 dagen de tijd voor, dit betekent dat je het bedrag op tijd hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle levering, ruime keuze in diverse maten en gewoon hele mooie bikini's!
Pluspunten
Grote cupmaten in combinatie met smalle omvang te vinden!!
VerbeterpuntenSneller ruilretour. Meer winkel's, graag in zwolle :)
Pluspunten
Uiteindelijk alle producten ontvangen.
VerbeterpuntenDuurde paar weken voordat de goederen er waren. Onduidelijke communicatie hierover.
Pluspunten
Zeer goede service en prettige communicatie
Pluspunten
Snelle service, duidelijke info aan de telefoon, vriendelijk personeel. Voor mij gewoon TOP!!
Pluspunten
Pluspunten
Super goede communicatie over de levering (1 product had wat vertraging). Goed en verzorgde verpakking. Producten die ik besteld had waren ook van hoge kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen!