Pluspunten
Snelle levering, met een persoonlijk tintje doordat er een handgeschreven briefje bij in zit!
Pluspunten
Ze houden je op de hoogte van je bestelling
Pluspunten
Keurige levering, zelfs de verpakking was mooi.
Pluspunten
Vriendelijk
Pluspunten
vlugge bezorging en netjes afgeleverd
Pluspunten
Snelle afhandeling bestelling, persoonlijke communicatie.
VerbeterpuntenIets retour gestuurd en nog niets over gehoord..
Pluspunten
de bestelling die ik heb gedaan is snel en netjes gedaan helaas was het model niet geschikt voor mij en een volgende keer ga ik gewoon naar de winkel toe om te passen
Pluspunten
Nette verpakking met persoonlijk briefje erbij, waar zie je dat nog tegenwoordig!?
Pluspunten
Keurig verzorgd geleverd binnen de termijn
Pluspunten
Na een bestelling word je helder en duidelijk geinformeerd over de voortgang. Als een artikel niet leverbaar is of later komt dan hoor je dat ook snel. Ik vind het een hele fijne winkel en zal zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Duidelijke website, goede zoekmogelijkheden. Mooie beha's
Pluspunten
Duidelijke site waar je kunt bestellen. Zeer snelle en verzorgde levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
concurrerende aanbieding en de kleur van de bh was exact zoals op de foto, zoals het hoort.
Pluspunten
Goede service en snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering en mooi/goed verpakt. Site is erg fijn
VerbeterpuntenBetere communicatie over retour en betaling.
Pluspunten
Mooie collectie. Duidelijke uitleg over artikelen. Persoonlijke handgeschreven(?) kaartje onder in de doos. Chique verpakking
VerbeterpuntenMogelijkheid om achteraf te betalen
Pluspunten
Je krijgt je bestelling altijd in een mooi doosje geleverd. Het lingerie zit dan ingepakt in papier. En er zit altijd een persoonlijke groet bij!