Pluspunten
Pakketje ziet er erg leuk uit ook met zo'n persoonlijk kaartje erbij. Erg fijn om zo'n pakketje te ontvangen.
Verbeterpunteneen iets snellere levertijd.
VerbeterpuntenNog geen factuur ontvangen
Pluspunten
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review! Wij vinden het natuurlijk erg vervelend om te zien dat je ons niet erg betrouwbaar vindt. Kan ik je misschien ergens bij helpen? Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Bijzonder klantvriendelijk: goede service per telefoon en email en scherpe prijzen. Komen met goede alternatieven (after pay bijv.). Geven duidelijkheid bij vertraging.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vriendelijk personeel en fijne hulp
VerbeterpuntenBezorging van bestelling kan sneller en daarnaast ook beter gecommuniceerd worden.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review! Bestellingen zo snel mogelijk bij de klant bezorgen dat is natuurlijk waar wij voor staan. Daarom proberen we zo veel mogelijk artikelen op voorraad te hebben. Helaas is dit niet altijd mogelijk en moeten we artikelen nabestellen bij de leverancier. Er zit dan een levertijd op de bestelling van 2-5 werkdagen, dit kun je ook zien bij het plaatsen van je bestelling. Zodra wij het artikel ontvangen vanuit de leverancier, gaan we de bestelling naar je versturen. Of in deze situatie zorgen we dat het artikel dezelfde dag nog naar de winkel wordt gebracht zodat je de bestelling op kan komen halen. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Makkelijk zowel telefonisch als per mail te bereiken en snel antwoord terug
VerbeterpuntenGeen,gewoon lekker zo doorgaan
Pluspunten
Snelle levering en erg vriendelijke medewerksters
Pluspunten
Ze houden je goed op de hoogte
Pluspunten
Mooi op voorraad terwijl in geen winkel Meerten koop
Pluspunten
Geen slechte ervaring, het paste niet goed en ik heb het geretourneerd. Nadat ik per email infomatie heb opgevraagd over een eventele andere maat. Dat kon helaas niet. Ben erg tevreden over afhandeling, en vond het artiel heel erg mooi, was wel teleurgesteld dat het niet goed paste! Ik bestel vast weer bij jullie! Geld is ook snel teruggestort, prima afhandeling.
VerbeterpuntenGeen ide
Pluspunten
Fijn bedrijf, de. bestelling wordt snel geleverd en als het niet voldoed omgeruild met de nodige advies om de goede artikelen ( juiste maat ,ea) alsnog te bestellen
VerbeterpuntenDe mogelijkheid bieden om retour ook via de post te doen
Het geld sneller retourneren wacht nu al een week
Beste Marjon, Bedankt voor het plaatsen van deze review! We begrijpen dat als er iets retour wordt gestuurd dat de klant het bedrag dan zo snel mogelijk terug gestort wil krijgen. Daarom gebeurt dit op drie momenten in de week. Ik zie dat we jou retour op dinsdag bij ons binnen hebben gekregen en is verwerkt in het systeem. Op vrijdag is je retour verder verwerkt door onze financiële afdeling. Dit betekent dat het bedrag zaterdag verstuurd is. Het is dan afhankelijk van bij welke bank je zit hoe snel het bedrag op je rekening staat. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Pluspunten
Goed verpakt, leuk een persoonlijk kaartje erbij
VerbeterpuntenJammer dat je moet betalen voor het terugsturen
Pluspunten
Helemaal top, ontzettend blij met mijn bestelde bikini en BH
Pluspunten
Netjes verpakt en persoonlijk kaartje
VerbeterpuntenAls de bestelling langer duurt tussentijds een mailtje