Pluspunten
Geweldige snelle levering!
Pluspunten
Mooi producten, snelle levering. En een prachtig pakketje. Wat een feest. Ook fijn: een handgeschreven briefje erbij, dat geeft een persoonlijke touch!
Pluspunten
Artikelen worden mooi/verzorgd ingepakt.
Pluspunten
Communicatie erg vriendelijk , behulpzaam , oplossingsgericht bij ruilen Snelle en prachtige verpakking verzonden pakketje
Pluspunten
Netjes verpakt
De communicatie kan veel beter, opmerking/voorbeeld de (on)-vriendeljkheid van een van uw medewerkers.
Pluspunten
Snelle service, duidelijke website, 'persoonlijke briefje bij bestelling', zorgvuldigheid van verpakken producten.
Pluspunten
Snelle levering. Snelle reactie op mail
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle,proffesionele levering.goed maat en product aanduiding en advies en een hanb geschreven briefje bij je bestelling maakt Anna diva een webshop die ik zeer zeker bij andere aan zal bevelen.de collectie en het grote aanbod maken dat compleet
Pluspunten
Prima service, vlotte levering.
Pluspunten
Super snelle service. Mooi verpakt en een heel lief persoonlijk briefje bij de levering.
Pluspunten
Communicatie en retouren
VerbeterpuntenHeb ik niet