Pluspunten
door de feestdagen was de bestelling wat vertraagd maar hierover is netjes gecommuniceerd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Bestelling keurig verpakt en zelfs met een handgeschreven persoonlijke boodschap erbij (bij bestelling eind 2015)!
Pluspunten
snelle levering ,prettige communicatie
Pluspunten
Goede overzichtelijke website Goede mooie producten Erg vriendelijke mevrouw in de winkel met veel kennis en goede adviezen
Pluspunten
Duidelijke informatie, snel en concreet antwoord op vragen en toezegging nakomen. Super!
Pluspunten
fijne zaak om te bestellen. altijd persoonlijk schrijven erbij. blijf ten alle tijden bestellen bij annadiva. super tevreden.!!!!!!
Pluspunten
- duidelijke communicatie via mail - vrij snelle teruggave van geld na retourneren - altijd een handgeschreven persoonlijke boodschap bij het pakketje
Pluspunten
Mooie setjes super goede kwaliteit. Goede services en snelle reactie.
Pluspunten
Snelle levering, snelle afhandeling retouren
VerbeterpuntenWeten hoe bh's vallen en daar concreet advies bij kunnen geven.
Pluspunten
Ben dolblij dat ik via mijn nicht jullie bedrijf heb leren kennen. Heb inmiddels 2 lingeriesetjes, onwijs duur maar het zit zo fantastisch. Ook vanwege mijn ernstige rugproblemen geven de bh's mij enorm veel steun. meer nog dan de standaard bh's/ Tevens hebben ze een heel mooie pasvorm. Ga zeker meer bestellen.
Pluspunten
Het leuke briefje dat er steeds wordt bij gevoegd voelt heel persoonlijk aan en geen klantnummer . De betrouwbaarheid en de eerlijke communicatie .Ik heb net voor de feestdagen gevraagd of de levering nog kon en kreeg het eerlijke antwoord "dat zal heel waarschijnlijk niet meer lukken" . Zo wist ik ook dat de kans klein was en heb me met iets anders gered. Liever zo dan zeggen van wel om dan teleurgesteld zitten wachten . Nu heb ik tijdig een oplossing kunnen zoeken. Het bijzondere is ook de fantastische kwaliteit van jullie producten . Ik draag ze met fierheid en met gemak want het zit uitstekend. groetjes Patricia
Pluspunten
Keurig verzorgde levering met een persoonlijk kaartje erbij. Top!
Pluspunten
Kleding kwam netjes ingepakt en optijd binnen
Pluspunten
Snelle levering, mooie merken, mooie producten, goede maatvoering
Pluspunten
er wordt snel en correct gereageerd op vragen via de mail
Verbeterpuntenretour sturen kan makkelijker
Pluspunten
Kwaliteit en persoonlijk tintje ondanks ik via Internet bestel.
Pluspunten
Ik heb mn product online besteld dus heb geen contacr met jullie gehad maar de bh zit me prima ben er blij mee.