Pluspunten
zeer snelle levering en persoonlijk
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Zeer attent een met de hand geschreven briefje aan de levering toegevoegd.
Pluspunten
Prettig contact, bij retourzending werd er meteen gereageerd , ik was niet goed op de hoogte van maatvoering hierin perfect begeleid.
Pluspunten
Na retourneren konden ze me goed vertellen welke maat ik wel moest hebben.
Pluspunten
Super assortiment. Site gebruiksvriendelijk. Top!!!
Pluspunten
Mooie luxe verpakking ! wordt netjes aan de deur afgeleverd mooie collectie
Pluspunten
Goede service! Heel vriendelijk en correct geholpen toen mijn keuze uitverkocht bleek. Ik kreeg de mogelijkheid iets anders te kiezen en kreeg daarbij korting vanwege het ongemak. Steeds een keurige en snelle reactie op mijn e-mails.
Pluspunten
Op mijn online gestelde vraag (via chatfunctie) direct een duidelijk antwoord. Ik heb het advies ook opgevolgd en de maat viel inderdaad prima uit! Snel en keurig geleverd. Pakje was een cadeautje op zich. Leuk om zo te ontvangen,
VerbeterpuntenSlechts één keer een bestelling gedaan tot nu toe, dus die heb ik niet. Positieve ervaring.
Pluspunten
Levert kwaliteit
VerbeterpuntenHet pakket kunnen volgen via track trace zou heel handig zijn!
Pluspunten
Snelle levering en mooie producten!
Pluspunten
Snelle en duidelijke reactie bij vragen! Pakketje snel binnen, helemaal super!
Pluspunten
Perfecte communicatie; per mail, bij de online bestelprocedure, altijd. Goede klantenservice, direct antwoord en altijd vriendelijk. Mooie en kwalitatief super producten, goed en leuk verpakt; echt een kadootje om te ontvangen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede prijzen en snelle bezorging.
Pluspunten
De BH die ik eerst had gekozen was niet meer beschikbaar. Een medewerker heeft mij toe heel goed geholpen door een andere BH de bestellen. Ze dacht ook mee over de maat en hoe de bestelling het makkelijkste zou verlopen. Dit vond ik zeer positief.
VerbeterpuntenVolgens mij klopt het omrekenen van de BH maten niet helemaal. Ik heb normaal gesproken een 75I. Er is nu een 75G voor mij besteld maar deze was veel te klein. Dat was jammer.
Pluspunten
Bestelling en site heel duidelijk en makkelijk
VerbeterpuntenMeer collectie!
Pluspunten
Heel makkelijk kan je de juiste artikelen vinden! Top site
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
Vooral de 'vraag een medewerker om hulp' mogelijkheid op de website, waarbij ik echt goede antwoorden kreeg op mijn vragen in plaats van een standaard reactie vond ik top! Ook de snelle bezorging is ideaal
VerbeterpuntenIk heb geen printer thuis, waardoor het printen van het retouretiket extra veel tijd kost, zou handiger zijn als deze erbij zit.
Pluspunten
Snel, goed en persoonlijk! De persoonlijke berichtjes vind ik heel fijn. Voel mezelf bijna achuldig als ik m'n bestelling terug stuur.
VerbeterpuntenGratis retourneren
Pluspunten
Aardige medewerker die mij via de chat heeft geholpen
VerbeterpuntenNiets toe te voegen
Pluspunten
chatmogelijkheden. en emailcontact
VerbeterpuntenHet retour storten van het geld laat veel te lang op zich wachten. Ik heb dit nog niet ontvangen. Het retoursturen van de artikelen kost geld. Dat is gezien de hoogte van het bedrag van de bestelling niet klantvriendelijk.
Beste Marjolein, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het erg vervelend dat je het plaatsen van een bestelling op deze manier hebt ervaren. Het is voor ons op dit moment helaas nog niet mogelijk om het retourneren kosteloos te maken. We proberen om de kosten zo laag mogelijk te houden door samen te werken met Kiala. Via Kiala kun je de bestelling voor € 1.95 retour sturen. Over de terug betaling van je bestelling nemen we persoonlijk contact met je op. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva