Pluspunten
Leuk kaartje bij je bestelling ! Altijd een feestje om een pakje van Annadiva te ontvangen
Pluspunten
Bestellen en snel geleverd
Pluspunten
Overzichtelijke maar wel volle website, waardoor een ruime keuze; Makkelijk bestellen; Redelijk snel geleverd; Leuke verpakking met handgeschreven persoonlijk kaartje. Dat komt heel vriendelijk over.
VerbeterpuntenMisschien nog een iets snellere levering.....
Pluspunten
Verpakking en een persoonlijk berichtje daarbij. Helemaal top. Netjes op tijd aangeleverd.
VerbeterpuntenGeen idee. Heb voor het eerst een bestelling gedaan, en dat ging prima
Pluspunten
bh zit mooi , de bh die ik wilde was niet meer op vooraad kreeg een mooie alternatief,blij mee
Pluspunten
Duidelijk en makkelijk
Verbeterpuntenop dit moment geen
Pluspunten
De zeer persoonlijke en perfecte wijze van verzenden.
Pluspunten
Snelle, goede levering Goede website
Pluspunten
Communicatie verloopt snel en vakkundig. De bestelling wordt verzonden in een mooie verpakking. De bestelde bh is van mooie kwaliteit en een goede pasvorm. Ik ben dik tevreden.
Pluspunten
Mooie collectie
VerbeterpuntenRetour omdat een product niet in orde is duurt enorm lang. Ik heb 1,5!! maand moeten wachten op een vervangend product.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het ook erg vervelend dat deze situatie is voorgevallen. Als er een klacht is over een artikel behandelen we deze altijd met een standaard procedure. Dit houdt in dat hierover contact wordt opgenomen met de leverancier. Helaas heeft het antwoord van de leverancier in dit geval langer op zich laten wachten. Ik zie dat we de klacht inmiddels opgelost hebben en je een nieuw artikel hebt mogen ontvangen. Ik hoop dat het nieuwe artikel naar wens is. Met vriendelijk groet, Ellen Castelijns Annadiva
De levertijd korter maken bijv voor 11.00 besteld de andere dag in huis
Beste Johanna, Bedankt voor het plaatsen van deze review en je verbeterpunt. Helaas is het op dit moment nog niet voor ons weggelegd, maar is dit meer iets voor de grotere webshops. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns
Pluspunten
Diversiteit in maten!
Pluspunten
Ik bestel graag via de website, bestelling de volgende dag in huis, maar ook in de winkel in Nijmegen kom ik graag. Mooi aanbod, prachtige stijlvolle lingerie en goede kennis in huis!
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering en het product is mooi verpakt.
Pluspunten
Ik heb hier al vaker besteld en dat gaat altijd perfect. Verzending is heel snel, je wordt goed op de hoogte gehouden en je krijgt een track trace code om de bestelling mee te volgen. Ze hebben vaak erg mooie aanbiedingen De bestelling is altijd mooi verpakt en er zit altijd een leuk persoonlijk briefje bij. Bij deze bestelling was dit extra leuk, het was vlak voor Sinterklaas en er zat een klein gedichtje en een Sinterklaaspoppetje bij. Dit soort dingen maakt het extra bijzonder en persoonlijk om een pakketje te krijgen, heel erg leuk!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, klantvriendelijk!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en keurige levering. Leuk is ook de persoonlijke noot bij het pakje.
Pluspunten
Duidelijke site, mooi, netjes verpakt
VerbeterpuntenDe snelheid van leveren mag omhoog
Pluspunten
Snel, persoonlijk en leuke merken
Pluspunten
Persoonlijke groet in het pakketje. super snelle en weer persoonlijk contact bij ruilen. Wij zijn erg goed te spreken over de klantvriendelijkheid.
Verbeterpuntenweet het zo niet te noemen.