Pluspunten
Vond het persoonlijke briefje erg leuk
Pluspunten
De site werkte niet helemaal waardoor het voor mij lastig was een bestelling te plaatsen. Annadiva nam contact met mij op en heeft dit super opgelost! Zeer goede service! Ook zat er een handgeschreven briefje bij de bestelling, super leuk!
Pluspunten
groot assortiment
Verbeterpuntengratis retouneren
Pluspunten
Betrouwbaar, tekenen bij levering, zodat het maat niet aan elke buur wordt afgegeven, maar kun je las je niet thuis bent gewoon halen bij het postkantoor. Snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
de artikelen worden zorgvuldig ingepakt in een stevige doos, zodat het pakketje zonder kreukels bij de klant aankomt
Pluspunten
Goede producten, en goede communicatie als je telefonisch contact opneemt, zeer bekwaam.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima kennis van zaken en geeft goed advies. Uitstekende snelheid van leveren.
Pluspunten
Eindelijk eens een bedrijf met grote cupmaten die ook nog eens op z'n plek blijft zitten!
Pluspunten
Leuke collectie, snelle levering top bedrijf
Pluspunten
zie hierboven
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Correcte levering
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede service, correcte mailwisseling, zeer positief ervaren.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Persoonlijke noot bij het afleveren
Pluspunten
Geen negatieve ervaringen met dit bedrijf.
Levertijd
Beste Lea, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We proberen er voor te zorgen dat we zo veel mogelijk artikelen op voorraad te hebben, maar soms moeten er artikelen worden nabesteld bij de leverancier. Ik heb het even voor je nagekeken en voor jou bestelling hebben we ook een artikel moeten nabestellen. Als het goed is heb je dit gezien bij het plaatsen van je bestelling door middel van de levertijd van 3 - 10 werkdagen. Op deze manier houden wij onze klanten gemakkelijk op de hoogte over de levertijd van de bestelling. Ik zie dat we jou bestelling binnen 7 werkdagen aan je geleverd hebben. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Nadat mijn bikinibroekje van Cyell na korte tijd al uitlubberde, heb ik de vraag bij Annadiva neergelegd hoe ik dit kon oplossen. Annadiva heeft contact met de leverancier gehad en heeft mij een nieuw bikinibroekje toegestuurd. Ik ben erg tevreden over de wijze van communicatie en de snelheid waarmee de klacht is afgehandeld.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Super goed bedrijf maar met mijn moeilijke maat lukt het niet altijd