Pluspunten
correcte levering en afhandeling
Verbeterpuntennvt
Ik heb al eerder aangegeven dat ik niet tevreden ben met de service van Annadiva, al kwam het pakketje uiteindelijk heel chique verpakt aan, maar toen was het leed al geschied. Tot 2 keer toe kon een product niet geleverd worden hoewel de site en daaropvolgende mail conversatie aangaf van wel... Ik had bovendien gerekend op een korting waar ik tussendoor op geattendeerd was, maar die bleek al weer verlopen. En helaas kon men niets meer voor me doen, geen coulance, niets. Ik vond dit echt heel slecht. Een ontevreden klant die niet snel terugkomt. Heb mij onmiddellijk voor de nieuwsbrief uitgeschreven, jammer hoor.
Beste Richard, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het erg vervelend dat deze situatie is voorgevallen en dat je het op deze manier hebt ervaren. Dit is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns
Pluspunten
Snel geleverd, juiste pasvorm en maat, netjes verpakt! Fijn dat ze goede bikini's hebben voor grote maten, in de winkels kan ik namelijk nooit slagen voor een goede bikini. Al met al een hele goede service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle, betrouwbare levering. Ontzettend klantvriendelijk
Pluspunten
Zeer service gericht
Pluspunten
Handgeschreven briefje als bedankje is de persoonlijke touch. Verzorgd ingepakt. Mooie kwaliteit lingerie.
VerbeterpuntenActies bv voor wellnesscentrum of andere acties niet alleen in zuiden
Pluspunten
Snelle correcte levering!! Overzichtelijke site..Top!
Pluspunten
De persoonlijke comunnicatie en hulp springen er uit.
Pluspunten
Persoonlijke correspondentie.
Pluspunten
Prachtig verpakt en een persoonlijk briefje erbij; echt een cadeautje
Pluspunten
Altijd netjes en snel geleverd. Heel fijn dat ze groote maten hebben die zijn zo moeilijk te vinden.
Pluspunten
Er zat een handgeschreven briefje bij, dat staat erg persoonlijk en daarnaast nog een leuke brochure met een nieuwe lijn van Marie Jo. Heel positief!
Pluspunten
Snelle levering, genoeg mails gekregen over de bezorging. Hele goede service! Omdat ik vorig eerst bestelde wist ik niet zo of het bedrijf betrouwbaar was, maar dat bleek dus wel zo te zijn. Het handgeschreven kaartje dat in het pakketje meekwam was ook heel leuk!
Pluspunten
Ze hadden de betreffende sport bh niet meer in mijn maat, maar ze kwamen met een alternatief die net zo goed was. Daarnaast kreeg ik gewoon nog de 10 procent korting die ik in eerste instantie zou krijgen, maar deze actie was eigenlijk al voorbij. Zeer fijn geholpen en heel tevreden met mijn aankoop!
VerbeterpuntenDe levertijd is wat aan de lange kant.
Hoi Monique, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij zijn erg blij om te horen dat de Sport-bh helemaal naar wens is. Veel plezier ervan! We proberen om zo veel mogelijk artikelen op voorraad te hebben maar soms moeten we artikelen na bestellen bij de leverancier. Helaas hebben wij geen invloed op de levertijd van de leverancier maar we houden onze klanten hier zo goed mogelijk van op de hoogte. Zodra wij het artikel van de leverancier ontvangen versturen we de bestelling naar de klant. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
heel leuk persoonlijk gesprek over de maatvoering gehad, veel geduld getoond, en ik de juiste maat heb besteld en ontvangen.
Pluspunten
Goede tips op de website voor de maatbepaling, snelle levering en een persoonlijk briefje in mijn pakket. Zo hoort het!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Artikelen mooi verpakt in mooie doos. Een handgeschreven kaartje .
VerbeterpuntenDuidelijke vermelding bij de BH's op de website of er een beugel in zit. Dit staat niet vermeld bij de voorgevormde BH's. Hierdoor bestelde ik het verkeerde artikel en moest ik het terugsturen wat mij geld kostte.
Pluspunten
Alle bovenstaande punten. Goed bereikbaar, goede service, prettige communicatie, verstand van zaken, snelle, keurige en persoonlijke (handgeschreven kaartje) levering. Super!!!
VerbeterpuntenNiets.