Pluspunten
Leuk persoonlijk berichtje bij de bestelling. Mooi verpakt.
VerbeterpuntenNiet, alles is goed!
Pluspunten
Ik ben een nieuwe klant en zag de website van Annadiva voorbij komen op facebook. Site ziet er klantvriendelijk uit. Ik had een bh besteld van Freya. Helaas de verkeerde maat besteld (ivm wijzigen van bh maten, wordt trouwens ook duidelijk op de website aangeven). Ik heb gelijk gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Ze heeft gelijk de juiste maat voor mij besteld. Moest het pakketje retouneren en na 2-3 werkdagen heb ik de juiste maat ontvangen. Ben super blij met me aankoop en zal hier zeker vaker een bestelling plaatsen. Levering gaat super snel en de service is top!!
Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf met redelijk snelle levering. Zat een heel lief handgeschreven briefje bij de levering. Dat maakt je aankoop toch wel iets persoonlijker!
Pluspunten
VerbeterpuntenCoulant zijn als een klant meld dat ze net bestelling hebben gedaan en een dag erna een mail komt van extra korting en dan vervolgens er niks mee doen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, snelle levering en super tevreden!!!!!!!! Ik ga hier zeker nog veel vaker spullen bestellen.
Pluspunten
Klantvriendelijk, behulpzaam, goede service
VerbeterpuntenVerzendkosten gratis al je bijv. boven de €50,- besteld
Pluspunten
Heel netjes verpakt. En de persoonlijke boodschap was erg leuk.
Pluspunten
mooie collectie, goede verzending van de artikelen
VerbeterpuntenAls een bestelling langer op zich laat wachten is het handig dat je de klant hierover informeert. De verwachting is dat een bestelling binnen een paar dagen wordt geleverd.
Hoi Helma, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We proberen er voor te zorgen dat we zoveel mogelijk artikelen op voorraad hebben. Helaas moeten we soms artikelen nabestellen bij de leverancier. Ik heb het even voor je nagekeken en voor jou bestelling hebben we ook een artikel na moeten bestellen. Als het goed is heb je dit gezien bij het plaatsen van je bestelling door middel van de levertijd van 2 - 5 werkdagen. Op deze manier houden we onze klanten gemakkelijk op de hoogte over de status van de bestelling. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Levering was naar winkel gegaan ipv huisarrest.dus dat ging niet goed. Maar na een zeer prettig telefoontje met de winkel was het toch goedgekomen
VerbeterpuntenAanvraag via internet beter opletten waarheen het artikel moet
Hoi Els, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het ook erg vervelend dat deze situatie is voorgevallen. Ik heb begrepen dat mijn collega het voor je heeft opgelost en je de bestelling inmiddels hebt ontvangen. Ik hoop dat je bestelling naar wens is, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbeter luisteren na de mensen aan de telf
Hoi Kittie, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het erg vervelend dat deze situatie is voorgevallen. Ik zie dat er telefonisch contact is geweest en dat we het probleem meteen voor je op hebben kunnen lossen. Nogmaals wij vinden het erg vervelend dat je het op deze manier hebt ervaren. Dit is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Ik had een short besteld hier zat een grote haal in. Dit heb ik via de mail gemeld. Annadiva vroeg of ik hiervan een foto wilde maken en deze via de mail naar hun op te sturen. Zij zijn in overleg gegaan met de leverancier. Ik heb toen een nieuw short ontvangen. En die ik had mocht ik houden. Dit vind ik echt een top service. Mijn complimenten!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
een persoonlijke boodschap wat je meegestuurd krijgt.
Pluspunten
Heel vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Klantgericht
VerbeterpuntenBh's die niet meer leverbaar zijn van de site halen, heb nu al 2x iets besteld wat niet meer leverbaar is. Dit om teleurstellingen te voorkomen.