Pluspunten
Hele snelle en correcte levering
Pluspunten
zie beoordeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er zat een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Dit vind ik zo speciaal. Zo krijg je echt het idee dat ze tijd hebben besteed aan het inpakken van je bestelling.
Pluspunten
Groot assortiment, veel maten op voorraad. Levering was snel, de reactie op een vraag die ik per mail stelde ook. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.
VerbeterpuntenBij bestelling zou het fijn zijn als je aan kunt geven of het pakje wel of niet bij buren afgegeven mag worden. Ik was beide keren niet thuis, de bezorger nam het toen weer mee. Ook zou ik het geen probleem vinden als een klein pakketje zoals een slip in een kleinere verpakking wordt verstuurd die door de brievenbus kan, maar dat is natuurlijk de keuze van het bedrijf.
Pluspunten
Meelevend, prettig in communicatie, duidelijk en vriendelijk
VerbeterpuntenAls ik wat retour stuur betekent dit niet dat de bestelling niet aan mijn verwachtingen voldoet, het is fijn dat ze meeleven, maar ze moeten niet direct conclusies trekken.
Pluspunten
Duidelijke communicatie over wanneer ik het pakketje kon verwachten. Goede en mooie verpakking. Ik vond het geschreven kaartje erbij erg leuk!! Ik ga vaker hier bestellen
VerbeterpuntenIets snellere levertijd.
Pluspunten
goede communicatie
Verbeterpuntenretouren via post.nl en via een antwoordnummer
Pluspunten
prettige communicatie nadat bleek dat een besteld product niet voorradig was. Mooie verpakking waarin de BH geleverd wordt.
Pluspunten
Goede afhandeling van retourzendingen en fijn dat ik uiteindelijk altijd slaag. Dit lukt in de gewone winkels niet!
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle, nette bezorging. Mooie verpakking.
Pluspunten
Het persoonlijk schrijven van een kaartje is jullie USP
VerbeterpuntenGratis retour zenden zal wel in deze tijd eigenlijk wel moeten..
Pluspunten
Ze wekken je nieuwsgierigheid door social media goed te gebruiken. Ze hebben een ruime keuze' Bestel je dan iets, heb je het héél snel in huis. Zo ook met de artikelen die je wilt ruilen. Verpakt in een mooi doosje voel je je extra verwend!
VerbeterpuntenTerugbetaling na retourzending kan misschien iets sneller...
Pluspunten
Snel duidelijk en heel vriendelijk
Pluspunten
De geleverde bikini is exact zoals omschreven op de website van Annadiva. De maat is perfect, de top zit perfect. Ben er heel blij mee.
VerbeterpuntenGeen