Pluspunten
prima service en prima communicatie
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Sinds ik Annadiva heb ontdekt heb ik eindelijk EN mooie zwemkleding die past en de juiste, mooie (sport)BH! Echt heerlijk!
Pluspunten
Voor de derde keer bij Annadiva besteld en wederom top! Mijn bestelling werd bezorgd in een mooie doos en met handgeschreven kaartje. Het uitpakken was weer een feestje! Ik ben helemaal blij met mijn setje en bikini.
Pluspunten
Goeie ervaring! erg tevreden klant!!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Altijd deskundige adviezen eb vriendelijke benadering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Persoonlijke boodschap bij levering. En mooi verpakt, als een cadeautje
VerbeterpuntenHet retour sturen vind ik wel duur misschien kan hier een andere manier voor komen. Ook omdat het best moeilijk is om een maat te bepalen.
Pluspunten
Supersnelle levering Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling Track trace Handig dat ze een voorraad systeem hebben zodat je weet of het artikel op voorraad is. Heel zorgvuldig ingepakte bestelling, goed beschermd en het ziet er heel leuk uit. Handgeschreven briefje bij de bestelling. Prachtige BH gekocht, ben er erg blij mee!
VerbeterpuntenIk heb in korte tijd 2 bestellingen bij Annadiva gedaan, de eerste verliep perfect, maar de tweede ging wat moeilijker. Ik had een erg mooie bh in de uitverkoop gekocht en zag dat er nog maar één was in mijn maat, dus wilde ik die ook bestellen. Helaas ging de Ideal betaling mis door een storing. Het was nog te vroeg in de ochtend om te bellen dus stuurde ik een mail met de vraag hoe ik alsnog kon betalen. Ik zag mijn bestelling wel in mijn account en het artikel was ook niet meer te bestellen dus dat was goed. Een tijdje later keek ik nog eens voor de gegevens omdat ik toch hadf besloten om even te bellen en toen bleek mijn bestelling geannuleerd te zijn en het artikel was ook weer beschikbaar in de webshop,. Ik had nog geen reactie op mijn mail en ook geen bericht over het annuleren van mijn bestelling gekregen. Ik heb het artikel nogmaals besteld en een andere betaalmethode gekozen die gelukkig wel werkte. Ook heb ik nog een mail gestuurd naar Annadiva dat ik het artikel opnieuw besteld had. Ook op deze mail heb ik geen antwoord gekregen. Gelukkig werd mijn bestelling weer wel op dezelfde snelle manier verzonden en is het allemaal goed gekomen, maar ik vind het wel jammer dat het op deze manier is gegaan. Als ik niet meer had gekeken, was er toch een behoorlijke kans dat iemand anders het artikel had besteld terwijl ik zat te wachten op betaalinstructies. Ook vind ik het jammer dat ik helemaal geen reactie heb gehad op mijn mails. Vandaar 4 sterren in plaats van 5.
Pluspunten
Echt een top bedrijf , fijne service ,goeie adviezen en prachtige lingerie en bikinis.ik heb mij bedrijf gevonden waar ik voortaan alles bestel fijn idee dat ik de enige winkel in hoofddorp niet meer nodig heb.
Pluspunten
Netjes verpakt, snelle levering, produkt voldoet aan verwachtingen en is conform beschrijving website.
Pluspunten
Een vriendelijk behulpzaam bedrijf, dames die weten waarover ze praten.
Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
Heel chique verpakt plus een informatie brochure. Helemaal top !!
VerbeterpuntenBegrijp niet waarom levertijd 10 dagen stond als die al veel eerder binnen komt. Was volgens mij iets van 3,4 a 5 dagen.
Pluspunten
snelle levering, goede site.
Pluspunten
Compliment voor jullie goede service en het uitstekende Madam Butterfly Bra van Prima donna. Tot ziens AnnaDiva
Pluspunten
Prettige klantenservice, persoonlijk contact
Pluspunten
Mooi in een doosje verstuurd met handgeschreven kaartje erbij om er veel plezier mee te wensen
Prima zo
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Aan je beoordeling kan ik zien dat je niet tevreden bent over de snelheid/ levertijden. Dit vinden wij natuurlijk erg vervelend. Door de grote drukte is het helaas zo dat we artikelen moeten nabestellen bij de leverancier, zo ook voor jou bestelling. We proberen onze klanten hier zo goed mogelijk van op de hoogte te houden door te werken met levertijden. Bij het plaatsen van je bestelling kan je dan gemakkelijk zien welke artikelen een levertijd hebben en hoe lang deze is. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Moie producten
VerbeterpuntenMijn bovenstukje was een cup te klein geadviseerd., in de winkel had ik gevraagd een maat groter te bestellen. Maar de verkoopster was overtuigd dat het optimaal paste. ik heb later een grotere besteld omdat ik me er niet goed in voelde en dat stond veel beter. De tweede verkoopster bevestigde dat maatje groter meer in verhouding was. Dit is een duur advies geweest. eigenlijk is het veel prettiger als er meerdere maten op de plank liggen, dan kun je gelijk zien wat beter staat. Erg jammer!
Beste Femke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat je het kopen van een bikini bij ons op deze manier hebt ervaren. We staan er zeker niet voor om onze klanten een bikini te verkopen die niet goed past. We zullen dit intern bespreken en willen je dan ook graag onze excuses aanbieden voor deze ervaring. Voor de zomer begint zorgen we ervoor dat we een grote voorraad artikelen in huis hebben. Door de grote drukte van afgelopen zomer raken we door onze voorraad heen en moeten we helaas sommige artikelen nabestellen bij de leverancier. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
De3 snelle service,achteraf betalen,klantvriendelijkheid.Veel mooie lingerie en badkleding