Pluspunten
Putting customer first!!
Pluspunten
Ik was erg verast over het persoonlijk geschreven kaartje!!!! Ga hiermee door echt heel attent
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Pluspunten
Dit bedrijf weet wat klantenservice is!
Pluspunten
snelle levering en goed pasvorm
Pluspunten
Goede service en ze denken voor je vooruit! Zo had ik de verkeerde maat besteld en belde ze me op met advies voor de andere maat!
Hallo Mariët, Bedankt voor je review. Wat jammer dat niet alles volgens wens is verlopen. We hebben je op de hoogte gebracht van een artikel uit je bestelling dat helaas niet meer leverbaar was, waar je een ander artikel voor in de plaats hebt gekregen. Ik snap dat het vervelend is dat we daardoor de afgesproken levertijd niet hebben kunnen halen. We hebben je dan ook zo goed en zo vaak mogelijk op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling. Ik hoop dat je ondanks de langere levertijd, tevreden bent over de artikelen. Mocht je nog andere opmerkingen hebben, dan hoor ik dat graag! Met vriendelijke groet, Lisa Schoenmakers Annadiva
Pluspunten
goede adviezen en klantvriendelijkheid in de winkel. perfect
Verbeterpuntenals er in een mail op vrijdagmorgen wordt geantwoord dat er aan het eind van de dag een reactie volgt, verwacht ik dat dan ook. Pas op maandag kreeg ik bericht. het excuus was dat er nog wat uitgezocht moest worden. Dat vind ik prima, maar geef dat dan door op vrijdag aan het eind van de dag. dan weet ik waar ik aan toe ben.
Pluspunten
Levering conform afspraak. Mooie kwaliteit. Mooie lingerie.
Pluspunten
Ik ben altijd heel tevreden over Annadiva. Een fijne webshop, heel vriendelijk personeel & goeie service! Prachtige lingerie!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snel nauwkeurig netjes, mooi ingepakt
VerbeterpuntenAangeven hoe de stof of model valt op de site
Pluspunten
Prima, alles vlot en helder afgehandeld
Pluspunten
super snel. goede kwaliteit en dingen die ze nergens anders hebben, toppertje
Pluspunten
Komt betrouwbaar over. Goed advies.
VerbeterpuntenWat snellere levering
Pluspunten
Heel persoonlijk, altijd een handgeschreven briefje top!
Pluspunten
Snelle levering, leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij!
Pluspunten
Duidelijke, vriendelijke en meedenkende communicatie over de mail!
VerbeterpuntenDat slipjes en tops apart te bestellen zijn, ook bij de bikini's?
Pluspunten
Snelle levering. Leuk bij eerste bestelling een hand geschreven briefje bij de bestelling.