Pluspunten
duidelijke site veilig betalen met paypall
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie over levering. Bij terugzending geld keurig retour en duurt niet lang.
Pluspunten
Je krijgt het pakketje mooi opgestuurd en je ziet op de website al of het product op voorraad is. Top!
VerbeterpuntenHet product was niet de goede maat, waardoor ik geld moest betalen om het product terug te sturen en een nieuwe te ontvangen. Via postNL zou dit 6,95 kosten, en dat vind ik nogal veel geld voor het omruilen van het product. Uiteindelijk via een ander postbedrijf gedaan die maar 2 euro vroeg, maar toch vind ik het jammer dat voor het omruilen van het product geld betaald moest worden.
Pluspunten
Er werd snel en correct gereageerd op mijn e-mailtjes. Erg behulpzaam. En de bh's werden in een mooi doosje, snel geleverd.
Pluspunten
goede informatie op de website, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering met een leuke, geschreven boodschap bij je pakketje!
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling van de order. Toen een onderdeel uitverkocht bleek te zijn werd er een alternatief met korting aangeboden. Heel aardig is ook het met de hand geschreven kaart met een persoonlijk berichtje en groet .
Pluspunten
Uitgebreide website met heel veel keus. Mooie verpakking...
VerbeterpuntenMisschien toch een iets snellere levering.
Pluspunten
Bij mij ging helaas van alles mis. Zo kreeg ik een pakketje van iemand anders thuisgestuurd in plaats van mijn eigen pakketje. Maar dit werd heel goed opgelost.
VerbeterpuntenIk had een pakketje retour gezonden en ik kreeg geen reactie of het pakketje aangekomen was. Normaal krijg je hier een berichtje van, zeker als je een nieuw product aanvraagd.
Beste klant, Bedankt voor het plaatsen van deze review! Graag informeren wij onze klanten zo goed mogelijk over de status van de bestelling ook op het moment dat een bestelling retour wordt gestuurd. Tijdens het verwerken van een retour wordt er daarom door ons systeem automatisch een mail gestuurd met daarin de bevestiging van ontvangst. Uit je review begrijp ik dat je deze niet ontvangen hebt en dat dit helaas niet het enige is dat mis is gegaan. Wij vinden dit dan ook heel erg vervelend en willen hier graag onze excuses voor aanbieden. Wij hopen dat je het bestellen bij ons ondanks alles toch nog als positief hebt ervaren. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Prettige communicatie. De dames van Annadiva denken echt mee en zijn proactief.
VerbeterpuntenMeer verfijning in zoekfunctie, bijv. ronde borsten, enz.
Pluspunten
VerbeterpuntenCommunicatie! Wacht nog steeds op antwoord of mijn pakketje goed aangekomen is!!!!
Beste Klant, Bedankt voor het plaatsen van deze review! We proberen onze klanten zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van de status van de bestelling. Bij het verwerken van een retour wordt er door ons systeem automatische een mail verstuurd met daarin deze informatie. Uit je reactie in deze review begrijp ik dat je deze mail helaas niet hebt ontvangen. Wij vinden dit ook erg vervelend en bieden je graag onze excuses hiervoor aan! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
goede en nette bezorging !!
VerbeterpuntenVerzendkosten voor retour zijn voor de klant.... niet goed !!
Pluspunten
Goede communicatie, er was een top niet leverbaar. Er werd ter compensatie een korting aangeboden op de bestelling. Mooi ingepakt.
VerbeterpuntenMeer keuze voor bezorgen, bijv.ook bij post NL. punt. Retouretiket bijleveren i.p.v. zelf moeten printen.
Pluspunten
Grotere cupmaten
VerbeterpuntenSnellere levertijd
Beste Sandy, Bedankt voor het plaatsen van deze review! Voor we de zomer periode in gaan zorgen we er voor dat we een grote voorraad in huis hebben, maar door de grote drukte kan het zo zijn dat we bepaalde artikelen na moeten bestellen bij de leverancier. Helaas hebben wij voor jou bestelling ook artikel(en) na moeten bestellen. Bij het plaatsen van je bestelling heb je dit ook kunnen zien door middel van de levertijd die we aangeven bij het bestellen van het desbetreffende artikel. We hebben het artikel direct na ontvangst van de leverancier naar je opgestuurd. Ik wens je alsnog veel plezier van je nieuwe bikini. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Groot aanbod. Prachtige verpakking.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
VerbeterpuntenRetour sturen moet gratis aangeboden worden
Pluspunten
betrouwbare site, grote cupmaten
Verbeterpuntenretour sturen gratis maken
Pluspunten
Hele snelle levering, mooi verpakt en supermooi product.