Pluspunten
via mail goed advies gekregen.
Pluspunten
goede service , netjes verpakt en komt binnen met service ! de producten zijn top
Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon
VerbeterpuntenDe interne en externe communicatie. Geen beloftes doen die je niet waarmaakt.
Beste, Bedankt voor je review. Ik vind het erg jammer dat het zo vervelend bij je gelopen is. Wij doen ons best om onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk te helpen. We hebben jouw bestelling meteen willen versturen, helaas is dit niet juist doorgezet waardoor deze later is verstuurd. Ik vind dit ook erg vervelend en onze excuses hiervoor. We gaan hier in de toekomst zeker nog beter op letten. Met vriendelijke groet, Lisa Schoenmakers Annadiva
Pluspunten
er word heel snel gereageerd als je een mail stuurt. Pakketje erg netjes in gepakt en met een hand geschreven brief je er bij. Dit geeft een heel persoonlijk gevoel.
Pluspunten
Het was sneller in huis, dan ik bestellen kan. Er wordt hulp geboden door experts. Gratis verzenden /terug sturen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prachtige en kwalitatief bijzonder goede en mooie artikelen. Dat uiteindelijk geen enkel badpak of tankini goed zat, ligt zeker niet aan Annadiva maar aan mijn figuur! Ik werd er een beetje moedeloos van, maar ga het toch weer een keer proberen, alleen niet via de webwinkel maar in de winkel in Nijmegen. Lof voor de dames die hun maatadviezen hebben gegeven!!! Voorlopig maar even mijn oude wedstrijdbadpak....
Pluspunten
Veel keuze, betrouwbare merken zodat je weet welke maat je nodig hebt.
VerbeterpuntenIk zou het prettig vinden als bestellingen die door de brievenbus passen, als brievenbuspost worden aangeboden. Waarschijnlijk doen jullie dit niet i.v.m. veiligheid?
Pluspunten
Al 2 keer een bikini besteld van super mooie kwaliteit. Blijft mooi!