Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, goede service, klantvriendelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede service!
VerbeterpuntenHet achteraf betalen lukte niet en omdat ik verschillende maten moest proberen om te kijken wat past, moest ik wel eerst alles betalen.
Pluspunten
Superfijne webwinkel, duidelijk en overzichtelijk. Levering is altijd netjes verpakt en een persoonlijke kaartje geeft net wat extra's.
VerbeterpuntenIk zie dat merken als Freya BH's is meer maten leveren dan jullie aanbieden, dit is voor mij de reden om steeds vaker bij andere winkels mijn BH's te kopen omdat zij een ruimer assortiment hebben.
Pluspunten
Professioneel en klantvriendelijk!
Pluspunten
Ruime keuze en maten. Mooie collectie's, mooie merken. Online shop is overzichtelijk.
Pluspunten
Heel tevreden met mijn bestelling. Leuk zo'n attentiekaartje (handgeschreven) in het pakketje!
Pluspunten
Alles positief
Pluspunten
wat dit bedrijf beloofd doet dit bedrijf ook
Verbeterpuntenals er iets niet voorradig is ,laat het dan weten.
Beste, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je deze ervaring hebt. Het is altijd de bedoeling dat onze klanten op de hoogte worden gebracht van een eventuele vertraging, helaas is dit in jouw geval niet gebeurd en mijn excuses daarvoor. Ik zal hier in de toekomst nog beter zicht op houden. Hopelijk is je bestelling helemaal naar wens! Met vriendelijke groet, Lisa Schoenmakers Annadiva
Pluspunten
Prima snelle service en mooi verpakt.
Pluspunten
Alles perfect geregeld en netjes afgehandeld
Pluspunten
Snelle levering en attente persoonlijke (handgeschreven) notitie bij het pakje om plezier te wensen met mijn bikini. Erg leuk!
Pluspunten
Annadiva bezorgt altijd alles op tijd in een geweldige verpakking. De moeite die wordt genomen voor een pakketje vind ik geweldig. Van verpakking, kaartje tot extra boodschap in de doos: Top!
Pluspunten
Ik kon online makkelijk vinden wat ik wilde hebben. Communicatie en levertijd perfect. En het uitpakken van mijn bestelling was echt een cadeautje. Al met al een super ervaring en zeker reden om vaker te bestellen.
Pluspunten
Fijn dat alles zo snel leverbaar is!
VerbeterpuntenJammer dat jullie in jullie winkel in Nijmegen alleen sale hadden hangen qua badmode en niet de gewone lijn van jullie badmode. Daardoor moesten we uiteindelijk nog op de webshop bestellen. En de prijzen mogen wel wat minder. Want bijna €190,- voor een tankini is toch wel veel geld.
Pluspunten
keurig op tijd met zowel geld terugstorten als levering