Pluspunten
Goede service ondanks dat de maten toch anders uitvallen word ik super goed behandeld.
Pluspunten
duidelijk telefonische uitleg ivm retourneren.
Pluspunten
Ik had een verkeerde BH maat gekozen. Maar ben via de mail erg goed geholpen met een advies voor een andere BH!!!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooie website en goed benaderbaar.
Pluspunten
duidelijke site, snelle levering als op voorraad
Pluspunten
Fijne overzichtelijke website, ruime keuze, snelle levering, mooi ingepakt en voorzien van uitgebreide info over alles dat belangrijk is zoals wasvoorschrift, retourformulier en boekje met nieuwe collectie. Meer dan tevreden, ook persoonlijk contact is heel netjes en prettig! Ik zou het iedereen aanraden!!!!
VerbeterpuntenGeen! Helemaal top
Pluspunten
Snelle levering en groot aanbod qua maten.
VerbeterpuntenCommunicatie. Ik krijg incassobureaus aan de deur voor spullen die ik niet besteld heb. Wel rekeningen van weet ik veel hoe veel euro.
Beste Charlene, Bedankt voor je mailtje. Wij hebben eind mei contact opgenomen met je omdat er onduidelijkheid was over een bestelling die je had geplaatst. Ik heb je toen ook een kopie gestuurd van de factuur waar dit over gaat, helaas hebben we daarna niets meer van je vernomen. Ik zal daarom vandaag proberen contact met je op te nemen zodat we dit kunnen oplossen voor je. Met vriendelijke groet, Lisa Schoenmakers Annadiva
Pluspunten
Goede website, duidelijk en snelle correcte levering
Pluspunten
2 keer wat besteld en keurig op tijd geleverd. Alles netjes verpakt in een mooie cadeaubox
Betalen voor retour is erg vervelend. Als een maat anders valt dan normaal er bij schrijven.
Hallo Lianne, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je deze ervaring hebt. We hebben gekozen voor retourneren via Kiala om de kosten zo laag mogelijk te houden voor onze klanten, je betaalt dan €1,95. Je mag bij ons ook meerdere maten bestellen zodat je deze met elkaar kan vergelijken en op deze manier maar één keer hoeft te retourneren. Ook helpen we je graag met het vinden van de juiste maat. Je mag altijd contact met ons opnemen als je merkt dat een maat anders valt bij je. Wij proberen dit er altijd bij te schrijven, wellicht dat je een merk bent gewend dat heel anders valt dan het merk dat je nu hebt gekozen. Als je nog vragen hebt, aarzel niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groet, Lisa Schoenmakers Annadiva
Pluspunten
De bestelling die ik heb gedaan ben ik heel tevreden over. Snelle levering en kwaliteit van mijn bestelling is heel goed
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
goede kleding en goede service
Pluspunten
goede mooie verpakking,goede begeleiding wat betreft maat.
Verbeterpuntenhet beveiligingslabel zat er nog aan. mijn nieuwe bh moest besteld worden maar na mijn vakantie nog niets ontvangen en ik kon dit niet in mijn account zien dat deze in bestelling staat. Dus morgen maar even bellen en anders maandag.
Hallo Marian, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat deze ervaring is ontstaan, dat is natuurlijk zeker niet onze bedoeling geweest. Gelukkig hebben we hier contact over gehad en is de situatie nu helder. Wij sturen de BH zo snel mogelijk naar je op! Met vriendelijke groet, Lisa Schoenmakers Annadiva
Pluspunten
Groot aanbod en snelle levering. Ik ben erg tevreden!!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering. Betalen na levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijk bestelsysteem en snelle levering. En ontvangen in mooie verzenddoos. Top!