Pluspunten
Heel vriendelijk
VerbeterpuntenFoto's/beschrijvingen niet altijd even duidelijk
Pluspunten
Goed assortiment van lingerie met grote maten
VerbeterpuntenCommunicatie via de klantenservice is tot 4 maal niet goed verlopen. Gegevens worden niet goed geregistreerd en aan de klant meerdere malen dezelfde vragen gesteld.Zeer slecht. Daarnaast wordt er over een levertijd ecommuniceerd in de bestelling die niet wordt gehaald. ook daar komt geen reactie richting de klant over.
Beste Sacha, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We proberen onze klanten zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden over de status van de bestelling. Ik heb het even voor je nagekeken in ons systeem en zie tot mijn grote verbazing dat dit bij jou niet gebeurt is. Ik vind dit ook erg vervelend voor je en wil je daar graag onze excuses voor aanbieden. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Mooie bikini's in grote cupmaten. Zitten super en veel keus!
VerbeterpuntenMisschien de levertijd... maar was vooral blij met de bikini's
Pluspunten
Ik heb helemaal geen negatieve punten. Ben echt super goed geholpen. Erg vriendelijk. Snelle levering. Mooie verpakking.
Pluspunten
veel keus, veel maten, snelle levering, Afterpay mogelijk, geen verzendkosten (wel retourkosten, maar via Kiala maar 1,95 euro)
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenDe maatregel, deze klopt niet
Beste Teun, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat fijn om te zien dat je tevreden bent over Annadiva en je bestelling die je bij ons geplaatst hebt. Het is ons niet geheel duidelijk wat je bedoeld met het verbeterpunt; De maatregel. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle levering, leuk pakket, product zoals omschreven op de site
Verbeterpunten-
Pluspunten
Het retourzending ging moeilijk, maar de tweede keer kreeg ik een retourformulier erbij gestuurd, dat was super
Pluspunten
Heel behulpzaam en meedenkend
Pluspunten
Zeer tevreden.Duidelijke info op de website over de maten.
Pluspunten
Item zeer snel en goed geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bereikbaarheid, service en levering perfect. Vriendelijk en behulpzame dame aan de telefoon. Bestellen via site prima en snelle levering. Twee bestellingen in een week geplaatst en zeker niet de laatste!
Pluspunten
Betrouwbaar!
VerbeterpuntenIets snellere levering zou prettig zijn
Beste Monique, Bedankt voor deze review. Ik heb even voor je nagekeken waarom deze zending zo lang op zich heeft laten wachten. In ons systeem zie ik dat er door ons op 13 juli een nieuwe bestelling voor je is aangemaakt. Om deze bestelling verder te kunnen verwerken moest er nog een betaling worden voldaan. Helaas heeft deze betaling langer op zich laten wachten waardoor wij de artikelen nog niet konden nabestellen. Ik vind het ook erg vervelend maar het is voor ons niet mogelijk om artikelen na te bestellen waar nog niet voor betaald is. Zodra de betaling wij ons binnen is worden de artikelen nabesteld en vervolgens naar je verstuurd. Via mail contact hebben wij jou hiervan op de hoogte gehouden. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns
Pluspunten
tot nu toe alles, snelle levering, netjes verpakt en mooie spulletjes
Verbeterpuntennog niet
Pluspunten
Goede service!
VerbeterpuntenJammer dat je voor het retourneren van je bestelling naar een Kiala-punt moet. (Bij ons) zijn er daar erg weinig van in de buurt.
Pluspunten
Prima website! Goede en snelle levering
VerbeterpuntenDe betaling voor het retourneren is een prijzige aangelegenheid. Het kan je er van weerhouden om een bestelling te plaatsen, want niet goed is toch betalen.