Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Bedrijf houdt zich aan afspraak. Toen de levering maar niet kwam, is men navraag gaan doen, bij hun leverancier. Toen weer netjes een mailtje gestuurd om uitleg te geven. (ook al kon men niets aan de situatie veranderen, liet men dat wél even weten) Dan weet de klant waar hij/zij aan toe is.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Makkelijke website en snelle levering.
Pluspunten
Mooie duidelijke website, snelle levering. De bikini die ik heb besteld is erg mooi, past perfect en is mooie kwaliteit. Ben er erg blij mee.
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt.
VerbeterpuntenNiks.
Pluspunten
Snelle goede service. Aan de telefoon met een goed advies geholpen
VerbeterpuntenZo door blijven gaan!
Pluspunten
De bestelling wordt heel netjes ingepakt. De communicatie is heel persoonlijk. Elke bestelling is voorzien van een handgeschreven briefje.
VerbeterpuntenSoms duurt de levering iets langer, maar eigenlijk is dat geen probleem.
Pluspunten
Super service en goede kwaliteit
VerbeterpuntenMisschien kunnen jullie op de site duidelijker zijn dat niet alle bikini's in Nijmegen verkrijgbaar zijn.
Pluspunten
Na lange zoektocht naar een passende bikini ivm grote cupmaat ben ik eens gaan speuren op internet, en kwam daar al snel bij Annadiva uit. Wat een keuze en die was snel gemaakt, vlotte levering en ben helemaal blij met deze goed gevormde passende bikini voor vrouwen met een cupmaatje meer dan gemiddeld. Ik ben zeer tevreden!!stie
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Mooie website
VerbeterpuntenErg laat met terugstorten betaling!
Beste Monique, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik zie dat je destijds hebt gekozen voor Afterpay. Met Afterpay kies je ervoor om achteraf alleen de artikelen te betalen die je hebt gehouden. Wij hebben jou retour binnen een dag na ontvangst verwerkt in ons systeem en aan Afterpay doorgeven welke artikelen je hebt gehouden. Als je de volledige rekening van Afterpay al betaald had dan stort Afterpay dit bedrag ook terug op je rekening. Afterpay is een onafhankelijk bedrijf waardoor wij geen invloed uit kunnen oefenen op de snelheid waarmee zij deze processen verwerken. Helaas kan het zijn dat dit wat langer heeft geduurd dan je had verwacht, wij vinden dit ook erg vervelend voor je. Met vriendelijke groet Ellen Castelijns Annadiv
Pluspunten
Snelle levering goede service
VerbeterpuntenX
Pluspunten
ik werd goed beantwoord aan de telefoon mijn vraag over de maten de mevr wist het precies echt toppie
Pluspunten
Netjes verpakt en goede communicatie betreft bestelling/levering.
VerbeterpuntenDe levering duurde vrij lang. Misschien omdat het nu vakantieperiode is. Bij veel bedrijven is het motto vandaag besteld, morgen geleverd en hier duurde het wel 5 dagen.
Pluspunten
Snel in huis en super mooi en netjes verpakt.