Pluspunten
Goede service, ook met retourneren.
Pluspunten
Kwamen alle afspraken na, mooie tankini en idd met een grote cupmaat (J). Vaak valt een bestelde BH etc toch kleiner uit, maar deze maat klopte als een bus. Het duurde 1,5 week voordat ik het binnenkreeg, maar dit was ook aangekondigd op de site.
Pluspunten
Super mooie site en overzichtelijk
VerbeterpuntenAls er staat 1-2 werkdagen dan niet na 2 weken pas leveren. Zonder bericht en die verzendkosten als het niet past voor de klant is gewoon geen service
Beste klant, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Door de grote zomerdrukte moeten we artikelen na bestellen bij onze leverancier. We hanteren dan een minimale levertijd van 2 - 5 werkdagen. Een aantal artikelen in jou bestelling hebben we ook na moeten bestellen. Helaas heeft er een kleine vertraging in de levering van de leverancier gezeten waar ook wij pas laat van op de hoogte waren. Hierdoor hebben we jou bestelling niet op tijd naar je kunnen versturen maar heeft hier een vertraging van twee dagen in gezeten. We proberen onze klanten zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden over de status van de bestelling, onze excuses voor het feit dat dit niet gebeurd is. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Al bestel al jaren mijn lingerie en badmode bij Annadiva. De service is geweldig. Het pakketje is iedere keer weer een cadeautje. Dit heb ik nog bij geen andere webshop zo meegemaakt. soms is het fijn om wat advies te krijgen als je wil bestellen. ik wordt dan telefonisch altijd fijn geholpen en op een mailtje wordt ook snel geantwoord. Ik ben Annadiva fan!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle adequate afhandeling probleem door telefoongesprek. Perfecte aflevering.
Pluspunten
Direct een mail als blijkt dat ik niet volledig geïnformeerd ben. Verder zie score.
Pluspunten
Twee keer een bestelling gedaan die ik graag de volgende dag wou ontvangen. En dus ook netjes geleverd kreeg. Echt super tevreden !!
Pluspunten
Kwaliteit van de producten. Klantvriendelijkheid. Producten zitten prachtig verpakt bij levering.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Je wordt vriendelijke te woord gestaan.
VerbeterpuntenFouten bij verzending
Beste klant, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het ook erg vervelend dat het versturen van je bestelling voor enkele problemen heeft gezorgd. We doen ons uiterste beste om er voor te zorgen dat de problemen die er ontstaan zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Inmiddels heb ik begrepen dat de problemen zijn opgelost. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijk groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
jullie zijn super klantvriendelijk super service altijd antwoord op mailtjes en goed van vertrouwen met after pay heerlijk ben een tevreden klant
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Mooie website, werkt goed. Ruim aanbod met duidelijke foto's Netjes verpakt en retourzenden/ruilen kan via Kiala, wat goedkoop is Duidelijke mailwisseling, vriendelijk.
VerbeterpuntenGa 'ademende' onderkleding verkopen voor de grote groep vrouwen die elke dag worstelen met overgangsklachten en geen fijn passend Koel zittend ondergoed kunnen vinden; bh's met brede band en fijne stof voor onder borsten ipv schurende beugels met nylon wat nat blijft. Gat in de markt zou ik zeggen.
Pluspunten
Goede hulp van klantenservice, mooi ingepakte pakketjes. Grote collectie met mooie spullen.
VerbeterpuntenIets snellere levertijd, nu duurt het vaak minstens een week voordat het pakketje geleverd is.