Pluspunten
Prettige communicatie. Duidelijke site! Goede kwaliteit van de badmode.
VerbeterpuntenLanger dan twee dagen wachten op beantwoording e-mail is in een e-mailwisseling wel erg lang. Bij retourneren weer opnieuw moeten bestellen is niet prettig, omdat je dan retourbestelling hebt betaald, je opnieuw voor je nieuwe bestelling betaald terwijl je nog niets in huis hebt en in je retourmail al aangeeft wat je nieuwe bestelling wordt.
Hoi Marieke, Bedankt voor deze review. We snappen dat het vervelend is als je langer op beantwoording van je mails moet wachten. Echter is het momenteel zo druk dat het ons helaas niet lukt om e-mails meteen te beantwoorden. We doen ons uiterste best om deze achterstand zo snel mogelijk weg te werken, zodat we sneller op je bericht kunnen reageren. Daarnaast kan je ook (ruil)bestellingen met elkaar verrekenen, maar dan is de wachttijd wat langer omdat je we eerst op je retour moeten wachten. Vanwege de vakantieperiode heeft niet iedereen daar tijd voor, vandaar dat we dan ook de optie bieden om de nieuwe artikelen zelf vast via onze website te bestellen. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Snel, goede kwaliteit, goede info op site
VerbeterpuntenXx
Pluspunten
Mooie art. Snelle levering. Snel geld retour
Verbeterpuntenik heb een mail gestuurd en kreeg alleen een automatische mail dat t druk was en later antwoord zou krijgen. Nooit antwoord meer gehad maar goed. Paar art retour gestuurd en geld terug gehad dus ging goed!
Pluspunten
persoonlijke briefje vooral mee doorgaan
Ik ben zeer ontevreden over deze webshop. Allereerst heb ik 7 werkdagen moeten wachten op mijn bestelling terwijl er aan gegeven wordt dat de bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd word. Daarbij heb ik een bikini topje gekregen in de verkeerde maat. De EU maat op het kaartje is doorgestreept en deze is omcirkeld bij de UK maat. Ik voel me zeer bedonderd. Ik heb gewoon een maat groter gekregen dan de maat die ik besteld heb. Ik heb gebeld met de klantenservice en daar kreeg ik een verhaal dat de maatvoering veranderd is. Dit verhaal kreeg ik 5 keer te horen en ik moet de verzendkosten maar zelf betalen terwijl ik vind dat dit een fout van het bedrijf is en niet van mijzelf. Ik heb dezelfde bikinitop namelijk daarna bij de bijenkorf besteld en deze past wel in de JUISTE maat. Ik voel me bedonderd en ik vind dat het bedrijf hier niet klantvriendelijk mee omgaat.
Beste klant, Bedankt voor deze review. We snappen dat de nieuwe Europese maatvoering bij de merken Freya, Fantasie, Elomi en Huit8 verwarring kan veroorzaken. Er zijn bedrijven die de nieuwe maatvoering toepassen, maar wij hebben er voor gekozen om dit niet te doen. Dit omdat het in onze ogen voor de klant fijner is als zij de maat kan blijven bestellen die zij gewend is. Daarom kijken wij tegenwoordig naar de UK maat bij deze merken. We vermelden dit ook bij de betreffende artikelen en op onze website staat duidelijk vermeld hoe en waarom wij dit doen. Op deze manier hopen we onze klanten zo duidelijk mogelijk te kunnen informeren over deze situatie. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Mooie spullen. Snelle levering
VerbeterpuntenRetour afwikkeling zeer langzaam.
Hoi M. Mauritz, Bedankt voor deze review. We zijn blij om te horen dat je zo positief bent over ons assortiment en onze levering. We hebben jouw retour op 15 juli ontvangen en het bedrag van jouw retour op 17 juli terug is gestort. Ik weet niet hoe je de retour terug hebt gestuurd? Als je dit met Kiala hebt gedaan kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat wij deze ontvangen, het duurt dan helaas iets langer voor je het geld terug hebt op je rekening. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling met PostNL retour te sturen. We hebben deze dan wel sneller, maar het tarief is dan ook een stuk hoger dan bij Kiala. Je kunt dan zelf kiezen wat je voorkeur heeft. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Zeer goed model bikini, zeer snelle levertijd.
Pluspunten
Gekregen waar ik om gevraagd heb.
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenCommunicatie; track&trace code toesturen zodat klant weet wanneer bestelling (ein-de-lijk) komt. Na mijn eerste bestelling heb ik dit bij jlie te kennen gegeven en werd er gezegd dat hier naar gekeken zou worden "want dat is niet de bedoeling", bij de tweede bestelling ging het wederom mis. Tot nu toe twee keer bestelling retour gestuurd omdat de beha's kwalitatief onder de maat waren, ruwe stof, qua vorm teveel afweken van de afbeelding op de website. Ik bestel hier niet meer.
Hoi Denise, Bedankt voor deze review. Wat vreemd dat je geen Track & Trace code van PostNL hebt ontvangen. Deze zou namelijk automatisch verstuurd moeten worden zodra wij de adressticker aanmaken. Dit zodat je kunt zien wanneer je het pakketje kunt verwachten. We zullen nakijken waarom jij deze niet ontvangen hebt. Daarnaast vinden we het jammer dat de BH's niet aan je verwachtingen voldoen. Via onze website proberen we zowel met de foto's als met de beschrijvingen zo duidelijk mogelijk te laten weten hoe de pasvorm van onze artikelen is. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
snel, efficiënt, betrouwbaar vond bij jullie nog wel bikini/maat die niet meer voorradig was in lokale winkel
Verbeterpunten?
Pluspunten
De grote diversiteit aan maten.
VerbeterpuntenRetourzending aanmelden vergemakkelijken.
Pluspunten
Snelle levering met een attent kaartje erbij!
Pluspunten
Mooie badmode
Verbeterpunten- De maattabel qua bovenstukje klopt niet helemaal. Ik kwam op een veel kleinere cup uit. - Jammer dat je je aankoop al vooruit moet betalen. Meestal bestel ik meerdere dingen tegelijk, maar dan ben je al veel geld kwijt voordat je iets hebt ontvangen.
Pluspunten
Fijne merken, goed voor grotere maten
VerbeterpuntenMiss valt er wat te doen aan de bezorgkosten of retourneringskosten
Pluspunten
Bij problemen is er persoonlijk contact via e-mail.
VerbeterpuntenBorgen kwaliteit mbt verzendproces zodat je niet de bestelling van iemand anders ontvangt. Wanneer de levering anders wordt dan de klant bij zijn bestelling verwacht dan even vooraf contact met de klant.
Pluspunten
Snelle correcte levering en tevreden over de kwaliteit van het product.