Pluspunten
Altijd goede,snelle levering. Altijd hand geschreven kaartje om veel te pleziervte wensen met het aangekochte product. Het beantwoorden van een mail, heel snel en vriendelijk. Kwaliteit van de producten is geweldig, alles blijft mooi en in vorm.
VerbeterpuntenIk weet geen verbeterpunten voor Annadova. Ik ben heel erg tevreden en daarom bestel ik graag en regelmatig bij annadiva.
Pluspunten
Top !!
Pluspunten
Snelle corecte levering, mooi ingepakt.
Pluspunten
Telefonisch benaderbaar. Wordt heel prettig en snel geholpen
VerbeterpuntenIk vindt de levertijd erg lang. moet tot 2x aan toe wel 5 werkdagen waxhten voordat bestelling binnen is.
Hoi Daphne, Bedankt voor deze review. We zijn blij om te horen dat je fijn geholpen bent. Daarnaast begrijpen we dat het vervelend is om 2x 5 werkdagen te moeten wachten op een ruilbestelling. In dit soort gevallen proberen we je verschillende opties aan te bieden om de ruilbestelling eerder te ontvangen. Mocht dit in de toekomst gebeuren dan mag je ons ook vragen hoe je (ruil)bestelling eerder kunt ontvangen. We helpen je hier dan graag bij. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Omdat ik weet welk merk/model mij goed zit is het heel gemakkelijk om via internet de juiste bh aan te schaffen. er is een grote keuze uit grotere maten.
Verbeterpuntende mij wat meer onbekende merken bestel ik niet omdat ik dan niet zeker weet welke maat ik moet nemen, misschien handig de maten te vergelijken met maten van b.v. (prima donna, marie jo) (als je bij prima donna een x maat hebt kies je voor dat andere merk maat y.
Pluspunten
Heel veel keus in mooie lingerie en badkleding.
Pluspunten
Pluspunten
Snel , betrouwbaar, goed geregeld
VerbeterpuntenNiets aan toe te voegen, perfect geregeld.
Pluspunten
Leuk persoonlijk handgeschreven briefje erbij en goede communicatie over retour zenden .
Pluspunten
Blij met mijn bikini en netjes geholpen met de vragen die ik had.
Pluspunten
prima, snelle en persoonlijke service. mooie producten, goed advies!
Pluspunten
Goede afhandeling bij ruilen, netjes te woord gestaan, fijne service! Echt heel prettig
VerbeterpuntenNiets, houden zo!
Pluspunten
Levering is snel, gedegen. Goede informatie op de site. In mijn geval werd aangeraden om een product een maat kleiner te kopen, omdat het bikinibroekje groot uitvalt. En dat klopt perfect!
Pluspunten
Groot assortiment. Erg blij met mijn bikini, ook erg leuk verpakt! Net een cadeautje.