Pluspunten
Mooie badmode me daarachter een echte winkel te bezoeken
Pluspunten
Mooie bh's en bikini's voor mensen met een grote cupmaat. Veel verschillende merken en soorten bh's. Verkoopsters weten echt waar ze het over hebben. Kunnen erg goed advies geven.
Pluspunten
Qua communicatie erg fijn
VerbeterpuntenVind het erg jammer dat de retourzending zo moeilijk gaat. Ik heb helaas geen printer en kan dus niets uitdraaien. Vind dit erg vervelend en het weer houdt er mij van om bestellingen bij jullie te doen. Verder niets dan lof.misschien een idee om een retour brief bij de bestelling in te doen
Hoi Mimy, Bedankt voor deze review. Het is inderdaad het gemakkelijkste als je wel een printer hebt om het Kiala retouretiket zelf te kunnen printen. Als je geen printer hebt kun je de barcode ook opschrijven en de mensen bij het Kiala punt kunnen deze code dan handmatig invoeren. Daarnaast zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn om het retourneren gemakkelijker te maken. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
De bikini die ik had besteld is super leuk en staat ook erg goed.
VerbeterpuntenProduct informatie op de website kan beter
Pluspunten
Houden je goed op de hoogte van je bestelling.
VerbeterpuntenKortere leveringstijden aangeven
Pluspunten
snelle reactie en service over een bh die snel kapot ging
Pluspunten
Super persoonlijk klantcontact, snelle levering, goede kwaliteit, makkelijk achteraf betalen via afterpay
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Je krijgt je pakketje heel snel en in een gezellig doosje geleverd. Hele prettige communicatie.
Pluspunten
Snel en klantvriendelijk!!!!
Pluspunten
Heel efficient en betrouwbaar. Ik ben zo blij dat ik een website heb gevonden die verkoopt bikinis in grote maten!
VerbeterpuntenDe retourformulier kan wel eenvoudiger worden gemaakt.
Pluspunten
Persoonlijk kaartje bij levering Snel antwoord op vraag via email
VerbeterpuntenVerzendkosten gratis, niet via K-punt (die zijn er te weinig) of post-nl (te duur)
Beste klant, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Helaas is het voor ons op dit moment nog niet mogelijk om de retourkosten te dragen. Daar zijn we op dit moment nog niet groot genoeg voor. Om jou als klant toch tegemoet te komen sturen we bestellingen boven de € 65,00 gratis op. Mocht je een artikel willen ruilen voor een ander artikel, dan zijn ook deze verzendkosten voor onze rekening. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
levering snel en correct ook terugbetaling retour artikelen correct.
Verbeterpuntendirect bij levering bestelling retour voucher meezenden dit later moeten opvragen is niet klantvriendelijk.
Hoi Tineke, Bedankt voor deze review. We proberen het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken om artikelen te retourneren. Maar we vinden het fijn om te horen wat er beter kan, dus we zullen deze tip zeker meenemen en kijken of dit een optie is. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Communicatie perfect, krijg gelijk antwoord op mijn mail. De juiste producten zijn geleverd.
VerbeterpuntenHelaas klopten de maten niet. Waarschijnlijk omdat er tijdelijk een andere maat werd gehanteerd. Dit lijstje zat nu bij mijn bestelling, maar daar had ik niet zoveel aan. Het zou klant vriendelijker zijn als er boven een bepaald bedrag geen verzendkosten in rekening gebracht zou worden. Dit vind ik een service die ik verwacht bij jullie prijzen.
Hoi Nanda, Bedankt voor deze review. We zijn blij dat je zo tevreden bent over zijn service en producten. Bij bestellingen boven de € 65,00 betaal je geen verzendkosten bij ons. Alleen de retourkosten zijn voor eigen rekening. Als je het met Kiala retour stuurt dan kost het €1,95. Je kunt ook kiezen om het met PostNL retourneren, de kosten zijn dan € 6,95. Helaas is het voor ons op dit moment nog niet mogelijk om de retourkosten te dragen. Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk is, maar nu nog niet. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva