Pluspunten
Voor mij de eerste keer dat ik bij jullie een bestelling heb geplaatst, alles naar volle tevredenheid en snel geleverd, zeker voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
Klonk aardig aan tel. Mooie bikini
VerbeterpuntenRetour!!!! Na 1,5 week nog steeds geen geld terug. En geen reacties op mn mailtjes!!!
Hoi Patricia, Bedankt voor deze review. We hebben ondertussen contact met je gehad. Je had een bestelling geplaatst waarbij je voor Afterpay gekozen had. Je hebt de gehele bestelling toen retour gestuurd, maar de factuur wel betaald. Dit had niet gehoeven. We snappen dat het vervelend is dat je nu langer op je geld moet wachten, maar helaas kunnen wij hier niets aan doen. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Goede service en snel een antwoord op vragen
Pluspunten
Ruime keuze, zeer mooie verpakking. Vriendelijke medewerkers die ook met je meedenken in de zoektocht naar een passende BH. Mogelijkheid om producten goedkoper te retourneren via een Kiala punt.
VerbeterpuntenLevertijden zijn soms erg lang (meer dan 2 weken) en de periode die het duurt voor je je geld terugkrijgt na een retournering ook. Zou fijn zijn als er meer filialen in het land komen waar gepast kan worden :)
Beste klant, Bedankt voor deze review. Helaas duurt het bij sommige leveranciers langer voordat de artikelen geleverd kunnen worden. Dit omdat sommige artikelen uit Engeland en Frankrijk moeten komen. We snappen dat dit vervelend is, maar proberen dit wel zo duidelijk mogelijk te communiceren. Daarnaast is retourneren met Kiala wel goedkoper, maar het duurt dan 3 tot 5 werkdagen voor wij het pakketje ontvangen. Hierdoor kunnen wij jouw retour pas later verwerken waardoor de terugbetaling wat langer kan duren. Maar we proberen dit altijd binnen 2 weken te realiseren. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Snelle levering, mooi en goed verpakt, uitstekende kwaliteit bikini. Goede maatvoering waardoor de maat die aanbevolen wordt perfect past!
Pluspunten
Keurig netjes verpakt en snel geleverd. Erg fijn dat er ook grote maten te verkrijgen zijn in zeer leuke print en volop keuze.
Pluspunten
Bestel mijn lingerie en badkleding altijd bij AnnaDiva. Prima service, snelle levering en topkwaliteit
Pluspunten
De website was duidelijk.
VerbeterpuntenEr stond binnen 3 werkdagen, maar ik kreeg mijn zending pas na één week
Beste klant, Bedankt voor jouw review. Ik zie dat je op 30 mei een bestelling bij ons hebt geplaatst. Als het goed is zag je bij het artikel dat niet op voorraad was dat hier 2-5 of 2-10 werkdagen achter stond. Omdat je op zaterdag hebt besteld konden we jouw bestelling maandag pas verwerken. Ik zie dat jouw bestelling op 9 juni is afgeleverd. Dus dit valt binnen de 10 werkdagen levertijd. We snappen dat het vervelend is als je langer op een bestelling moet wachten. Mocht je in de toekomst om een specifieke reden alvast een gedeelte van de bestelling willen ontvangen, dan kunnen we altijd kijken of dit mogelijk is. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Degelijk, snel
Pluspunten
ondanks het niet slagen zeer goede beoordeling: zoals hier boven al beschreven, communicatie is persoonlijk en goed afgestemd, geld is snel terug, ruime keuze.
Verbeterpuntenterugsturen zou ik graag gratis zien, via dat bedrijf dat jullie aanbevelen is het omslachtig omdat de locaties beperkt zijn. Ik heb nu niets gekocht en ben toch 15 euro kwijt voor terug sturen
Tot nu toe geen, of mijn retourzending die tot nu toe nog niet is terugbetaald moet problemen op gaan leveren....????
Hoi Francisca, Bedankt voor deze review. We zijn blij om te horen dat je tevreden over ons bent. Daarnaast wilde ik je laten weten dat wij jouw retour ondertussen ontvangen hebben. Mijn collega heeft het bedrag dat je van ons terug krijgt afgelopen vrijdag klaar gezet. Ik ga er dan ook vanuit dat je dit al terug hebt gekregen, of anders binnen enkele dagen weer op je rekening terug kunt verwachten. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Hoe de bestelling binnen kwam was echt een kadootje, zo mooi ingepakt, service via de mail gehad en was echt top
Pluspunten
grote collectie