Pluspunten
Vriendelijk, behulpzame medewerkers.
VerbeterpuntenVoorraadbeheer webshop: 2x artikelen besteld die vervolgens niet op voorraad bleken te zijn.
Pluspunten
Persoonlijk en netjes
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
Snelle, duidelijke communicatie. Snelle afhandeling retour. Persoonlijk briefje bij aflevering, pakje is gewoon een kadootje voor jezelf!
VerbeterpuntenGeen... dit is hoe winkelen op het internet moet zijn ;)
Pluspunten
Werd erg blij van de verpakking en de moeite die daarin is gestoken
Pluspunten
Mooie we site.
VerbeterpuntenLevertijd duurde mij te lang, vanwege twee verschillende maten waarvan één niet op voorraad was.
Pluspunten
Uistekende sevice!
Pluspunten
het artikel was vlot bezorgd. En persoonlijk briefje erbij, voelt goed.
Pluspunten
Heel fijn bedrijf met veel aanbod in allerlei maten
Pluspunten
Duidelijk en snelle levering
Pluspunten
Mooie merken in het assortiment, snelle levering en netjes verpakt! Ook fijn dat achteraf betalen mogelijk is, zonder hier extra kosten voor te berekenen!
Pluspunten
snellel levering en correcte behandeling bij retour
Pluspunten
De 1e bestelling werd heel snel geleverd.
VerbeterpuntenCommunicatie indien er geruild wordt.
Pluspunten
Snelheid en correcte afleverkng.
Pluspunten
Goede snelle service
VerbeterpuntenNvt
snellere levering zorg dat ook collega's op de hoogte zijn als je er zelf een paar dagen niet bent
Beste klant, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We proberen er voor te zorgen dat iedere collega weet wat er speelt bij klanten die ons mailen. We vinden het dan ook jammer dat je het zo ervaren hebt. We zullen er in de toekomst nog beter op letten, zodat we een volgende bestelling sneller kunnen afhandelen. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Zeer tevreden. Online besteld. Snelle persoonlijke reactie via mail terug. 2 dagen later al geleverd met een handgeschreven persoonlijk kaartje erbij,. Bestelde artikel was helaas niet de juiste maat en hebben mij toen ook telefonisch netjes geholpen.
VerbeterpuntenIk ben zeer tevreden en blij met mijn gekochte product. Jullie zien me zeker nog terug in de toekomst.
Pluspunten
Prima producten, snelle levering.
Pluspunten
Het is fijn dat er een winkel in de buurt zit die grotere cupmaten verkoopt. je wordt altijd fijn ontvangen
VerbeterpuntenDe prijzen van een bikini/bh zijn erg prijzig. Bij het passen is er niemand die aanbiedt om je te helpen, wanneer je een vraag hebt is er ook niemand in de buurt.
Hoi Laura, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Er is altijd iemand aanwezig in de winkel die je graag wil helpen. Het kan voorkomen dat het druk is in onze winkel, waardoor we onze aandacht over de klanten moeten verdelen. We proberen dan wel iedere klant zo goed mogelijk te helpen en de aandacht te geven die zij verdient. Mocht je zelf vragen hebben, dan mag je deze uiteraard altijd aan ons stellen. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Leuke collectie, makkelijk bestellen
VerbeterpuntenKlant op de hoogte houden van de levertijd
Pluspunten
product is van goede kwaliteit
Verbeterpuntensnellere levertijd, gratis retourneren