Pluspunten
Voert mooie merken en levert snel
VerbeterpuntenGeen retourkosten vragen, mensen bestellen meestal nooit 1 setje wat gelijk goed zit dus je bent altijd wel wat kwijt aan retourneren. Als iets mij dus tot 2 keer niet past ga ik wel nadenken of ik nog een keer wil bestellen. Helemaal omdat je toch zo per setje (mijn ervaring) 90 euro kwijt bent die je van tevoren al betaald hebt.
Hoi Sandra, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is voor ons helaas (nog) niet mogelijk om het retour sturen gratis te maken. Deze kosten kunnen wij niet namelijk nog niet dragen. Maar omdat we natuurlijk wel snappen dat het vervelend is om hier kosten voor te maken hebben we afspraken gemaakt met Kiala. Hierdoor kost het retour sturen niet het normale PostNL tarief van €6,95 maar betaal je slechts €1,95. Daarnaast is het zo dat je ook kunt kiezen voor Afterpay. Je mag de bestelling dan achteraf betalen. Een andere optie is ook om meerdere maten tegelijk te bestellen, zodat je maar 1x retourkosten betaalt. Ik hoop dat het zo duidelijk is. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Ruime keuze, snelle levering, persoonlijke aandacht en goed retourbeleid.
VerbeterpuntenMogelijkheid tot betaling achteraf. Stond wel op site vermeld dat dit mogelijk was, maar lukte niet.
Hoi Sandra, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We bieden inderdaad de mogelijk om achteraf te betalen. Je kunt dan bij de betaalmethode voor Afterpay kiezen. Dit is een apart bedrijf dat deze betalingen voor ons regelt. Vanwege veiligheidsredenen is het zo dat er bij ons een limiet zit aan dit soort betalingen. Als je voor het eerst met Afterpay betaald dan kan je tot een bedrag van €150 bij ons bestellen. Is de eerste keer alles goed verlopen? Dan kan je daarna tot een bedrag van €250 bij ons bestellen. Ik hoop dat het zo duidelijk is en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Goede service en een super leuk persoonlijk kaartje bij je bestelling.
Pluspunten
Goede kwaliteit,goede pasvorm, snelle levering,
Pluspunten
Eenmaal geweest in Nijmegen en uitstekend geadviseerd.
Pluspunten
Prachtige spullen
Pluspunten
Eindelijk een bh winkel met groot assortiment grote maten.
VerbeterpuntenIk heb een keer een advies gekregen om een maat bh te kopen die nergens op sloeg. Omdat de goede maat uitverkocht was.
Hoi Lonneke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We hebben ondertussen al contact gehad over het advies dat we destijds hebben gegeven. Je hebt ondertussen het artikel in de gewenste kleur en de juiste maat ontvangen. We hopen dan ook dat je hier nog veel plezier van hebt. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Vlotte levering en netjes verpakt.
Pluspunten
Mooie verpakking. Echt een cadeautje!
Pluspunten
Denken met je mee geven advies en zijn snel en vriendelijk retourneren gaat super gemakkelijk
Pluspunten
Persoonlijke benadering, geschreven kaartje bij je bestelling.
VerbeterpuntenKosten voor retourneren. Bijna geen een bedrijf doet dit.
Hoi Joyce, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We zijn blij dat je onze persoonlijke benadering zo leuk vindt. Daarnaast proberen we het retourneren zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het is inderdaad zo dat grotere webshops gratis retourneren, maar helaas is dit voor ons op dit moment nog niet mogelijk. We bieden sinds een half jaar wel mogelijk om met Kiala te retourneren. Het kost dan slechts € 1,95 om artikelen retour te sturen. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Vond het emailcontact erg positief , heb helaas veel terug moeten sturen. Ben wat laat met bestellen denk ik, dan zijn de leuke dingen in grote maten weg. Volgend jaar beter.
Pluspunten
Service en persoonlijke benadering.
VerbeterpuntenSneller leveren en bij retouren sneller geld terugstorten. Nu nog niets ontvangen!
Hoi Virgie, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We zijn blij dat je onze persoonlijke benadering waardeert. Daarnaast zie ik dat we in jouw geval inderdaad wat laat waren met de terugbetaling. Dit heeft mijn collega vandaag verwerkt, dus je moet dit geld nu weer ontvangen hebben. Sorry voor de vertraging. We zullen hier in de toekomst zeker beter op letten. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva