Pluspunten
mooie producten c.q. merken goed telefonisch bereikbaar voor informatie
Pluspunten
Heel leuk dat je een handgeschreven briefje bij je bestelling krijgt om je te bedanken voor de aankoop!
Bestelde producten waren achteraf toch niet leverbaar of waren niet schoon. Uiteindelijk werd 1 van de 3 producten geleverd,3 weken later. Laatste keer dat ik hier klant was.
Hoi Liesbeth, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We vinden het erg vervelend dat de artikelen die je had besteld niet meer leverbaar waren. We proberen deze fouten natuurlijk tot een minimaal te beperken, maar helaas gebeurt het ooit dat we een voorraadfout hebben. Daarnaast hadden we een BH voor je nabesteld bij onze leverancier, maar deze bleek niet schoon te zijn. We willen uiteraard alleen schone artikelen leveren aan onze klanten. Vandaar dat wij deze BH opnieuw voor je hebben moeten bestellen, waardoor de levertijd helaas wel uitliep. Nogmaals sorry voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
goede site
Verbeterpuntencommunicatie over retouren en polocy. wordt beschuldigd van iets met vlekken terug te sturen. kan na retourneren niet meer aantonen dat ik dat niet veroorzaakt heb.
Hoi Karen, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We vinden het erg vervelend dat dit zo gelopen is. Als we bestellingen in gaan pakken, controleren we altijd met 2 personen of alle artikelen schoon zijn. Dit vinden we namelijk erg belangrijk. Als we een bestelling retour krijgen, dan worden de artikelen nogmaals gecontroleerd om te kijken of deze schoon zijn, en of de kaartjes er nog aan zitten. Mocht een artikel niet schoon terug komen, dan kunnen wij deze helaas niet meer verkopen. We vinden het erg vervelend voor je, maar dit zijn de procedures waar wij ons aan houden. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Een super fijne service met snelle en open communicatie. Het is klantvriendelijk en betrouwbaar.
Pluspunten
Duidelijke site, vlotte levering, vriendelijk geholpen bij telefonische vraag.
Pluspunten
Persoonlijke bericht en goede kwaliteit bikini
VerbeterpuntenMiste de retour mogelijkheid.
Pluspunten
Prima winkel, supersnel reactie/advies via de mail, prettige en persoonlijke benadering. Levering ook supersnel, in een prachtige discrete verpakking, al met al: ik kom zeker terug als klant!
Pluspunten
Ik heb hier een bikini online besteld. Ze hebben mij een grotere maat gestuurd omdat ze wisten dat de bikini klein uitvalt. Resultaat; bikini zit perfect! Mooie verpakking ook!
Pluspunten
Vriendelijke mensen. Snelle levering en goede service.
Pluspunten
Persoonlijke kaartje bij de bestelling heel goed!
Terugstorten van aankoopbedrag van geretourneerde bestelling duurt erg lang Retourstickers meesturen vergemakkelijkt het om iets wat niet past te kunnen retourneren. Proces van retourneren nu erg omslachtig.
Pluspunten
Veel keuze, goede service, mooie kwaliteit
VerbeterpuntenIets meer representatieve afbeeldingen op de site
Pluspunten
Mooie verpakking. Materiaal is zorgvuldig verpakt. Goede kwaliteit van bikini. Was makkelijk bestelbaar. Ik kon gebruik maken van afterpay.
VerbeterpuntenNaast Kiala ook DHL of Post NL, een pakje, tegen een gereduceerd bedrag terug kunnen sturen. Het Kiala punt is bij ons 10 km verder op.
nog geen tips
Hoi Anneke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Je geeft aan dat de snelheid van de levering beter kan. Het klopt inderdaad dat het iets langer heeft geduurd voordat we de bestelling bij je konden leveren, onze excuses daarvoor. Hopelijk mogen we bij een volgende bestelling laten zien dat we de bestelling wel op tijd kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Ze verkopen mooie spullen van goede kwaliteit. Mooi verpakt en netjes bezorgd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Persoonlijke benadering, meedenken, geduld,
VerbeterpuntenDeze site geeft aan dat er 10 punten gegeven kinnen worden bij oordeel over berdrijf, wil graag maximaal aantal punten geven aan Anna diva