Pluspunten
Het persoonlijke berichtje bij in het pakketje :-) heel erg leuk en attent
VerbeterpuntenIk vind het helemaal goed zo! Ga vooral zo door
Pluspunten
Behulpzaamheid en moeite die er voor je gedaan wordt
VerbeterpuntenNiet gevonden was super
Pluspunten
Ruim aanbod, snelle service, goede levering, mooie producten
VerbeterpuntenRetourneren is niet gratis
Pluspunten
Alles prachtig ingepakt in een mooi doosje!!!!!!!!!
VerbeterpuntenGa zo door!!!!
Pluspunten
Alles snel en goed geregeld. Ook communicatie over een retour verliep soepel.
Pluspunten
Al een paar keer besteld en altijd goede service, snelle levering, goede producten en prettige communicatie.
Pluspunten
Snelle levering, in een mooie doos met een persoonlijk kaartje. Het dragen van het kledingstuk van al leuk voordat ik het gedragen had!
Pluspunten
Hele snelle en korrekte levering. Ook van de teruggestuurde artikelen ook een snelle terugbetaling.
Pluspunten
Het lukte me niet om via de site te bestellen. Toen heb ik via Facebook contact gezocht en ze reageerden gelijk. Zo heb ik mn bikini besteld. Ik ben zeer tevreden. Dank jullie wel!!!
VerbeterpuntenGeen!!!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke instructies voor eventuele retourzending.
Pluspunten
snelle levering. Netjes verpakt. Duidelijke site.
Pluspunten
zeer snelle levering,,tiptop in orde,,
Pluspunten
Duidelijke website.Heldere communicatie, goede verpakking met personal note. Retourproces in orde.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
goede heldere commicatie
Pluspunten
Goed contact via email met steeds dezelfde persoon.
VerbeterpuntenJammer dat als er 4-7 werkdagen staat het vaker tegen de 7 is dan bij de 4. Verder top bedrijf!
Pluspunten
Bestelling netjes verpakt
VerbeterpuntenCommunicatie! Ik heb géén bevestigingsmail van mijn bestelling gekregen. Zodoende zelf maar gemaild of mijn bestelling doorgekomen was. Hierop welliswaar antwoord gekregen. Bestelling geretourneerd, en vervolgens wéér geen bevestigingsmail, ontvangstbericht, wat dan ook. Dus wéér zelf contact gezocht. Erg slordig, dit maakt ook dat ik de webshop niet meer zal bezoeken.
Hoi Denise, Bedankt voor het plaatsen van jouw review. We vinden het erg vervelend dat je geen bevestigingsmail van je bestelling hebt gehad. Helaas hebben we een fout in het systeem gehad, waardoor niet alle mails goed verzonden werden. Deze fout is nu opgelost. Daarnaast is het zo dat retouren van Kiala nog niet gescand kunnen worden als wij deze ontvangen. We zijn dan ook bezig om dit wel te verwezenlijken, zodat onze klanten kunnen zien dat de retour goed is aangekomen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Mijn bestelling was er bijzonder snel. Met heel attent een handgeschreven briefje erbij. Daarbij ook nog een folder over hoe de BH maten zijn veranderd: UK t.o.v. Europa.
VerbeterpuntenGeen. (En ik ben erg kritisch)
de verzending mag de volgende best wel wat sneller, ik heb ruim een week op mijn bestelling moeten wachten
Pluspunten
Ik had een bikini besteld met broekje, nou was die niet meer leverbaar en daar kreeg ik dezelfde dag nog bericht over. Erg netjes. Ik heb de bestelling geannuleerd en een andere uitgezocht. Ook fijn dat je met after pay kan kopen. Prettig bedrijf!
Verbeterpuntenn.v.t.