Pluspunten
Handige site. Snelle levertijd, en goede communicatie.
VerbeterpuntenHelaas niet meer alles op voorraad.
Pluspunten
Nette en vlotte service.
Pluspunten
Erg leuke collectie met snelle levering!
Pluspunten
Snelle Service. Super klantvriendelijk!
Pluspunten
Persoonlijke toon in mails
VerbeterpuntenInfo over welke maat je nu moet bestellen ivm nieuwe maten snap ik niet
Pluspunten
Snelle service, in mooie verpakking!
Pluspunten
Bikini topjes en broekjes apart te bestellen. Groot aanbod.
VerbeterpuntenVerzendkosten verminderen na aankoop bepaald bedrag (6 euro naar België vind ik persoonlijk veel)
Pluspunten
Prettige en open communicatie
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
Veel keuze in grote cupmaten.
VerbeterpuntenHoewel bij de bestelling al werd aangegeven dat de levertijd 4 tot 7 werkdagen zou zijn, wordt je na 5 dagen toch onrustig. "Ze zullen toch wel betrouwbaar zijn?" "Als dat maar goed komt!" enz. Na een week kreeg ik een mail dat de bestelling onderweg was. Tussentijdse communicatie over de bestelling zou zeer welkom zijn!
Pluspunten
erg fijn bedrijf!
Pluspunten
Website is heel gebruiksvriendelijk. Informatie over retourneren is duidelijk en gemakkelijk te vinden op de website. Leuk dat er een persoonlijke boodschap met het pakketje wordt meegestuurd!
VerbeterpuntenNiet van toepassing.
Pluspunten
Met mijn smalle taille en relatief grote borsten, 65H of 70G, heb ik eindelijk een bedrijf gevonden dat mooie, sexy en prettig zittende BH's in mijn maat levert. Ik ben dik tevreden over de service en de wijze waarop het personeel van Annadiva met mij meedenkt.
VerbeterpuntenNee geen verbeter punten
Pluspunten
Top webshop en geweldige winkel in Nijmegen. Er wordt zeer goed advies gegeven en ruilen is geen probleem. Zeer behulpzaam en...een mooie collectie!